Postat în original de
Krumel
Aprecierile la adresa mea le ignor si le pun pe seama emotiilor pe care le ai. Apropo, ai antecedente (offline) la adresa mea si nu cred ca e ok ce faci. Sa nu crezi ca nu au ajuns la urechea mea..
Eu cred ca defapt la fraza asta se rezuma totul. Si cred ca e un subiect foarte important pentru toata comunitatea de pe seopedia.
Fiecare dintre noi, suntem sau vom fi concurenti directi online sau offline. Concurenta implica si "antecedente", iar ca ele sunt ok sau nu, depinde de ele. Eu am avut doar o parere, care cred ca e destul de relevanta, precizand clar ca asteptam loc 1 si nu loc 2, la ce parere am avut eu despre unii dintre adminii de aici. Am crezut sincer ca eu fiind la inceput, adminii sunt cel putin top 20 in romania, in servicii seo. Atunci am considerat ca la experienta ta, locu 1 pentru un keyword nu foarte greu, e ceva normal. Asta a fost aprecierea mea.
Cand vei avea locu 1, "antecedentele" mele vor fi laudative, pana atunci sunt critice, pentru ca locu 1 e mult sub tine ca experienta si expertiza, cel putin asa consider eu, momentan.
Repet, un topic pe tema asta ar fi interesant, ca si cel cu "garantii seo" sau altele pe care le-am deschis. Mult mai interesante decat posturi gen "transfer bani", "solutii ecommerce", ..... design ...... care nu au ce cauta in acest forum.
Accept sa avem o discutie constructiva oricand pe orice subiect de seo, doar constructiva.
Cat despre "aprecieri", e normal sa apara, unele bune, altele critice, eu zic sa le discutam in privat daca consideri ca trebuie, sau sa le accepti si pe cele critice.
Seo e o competitie de durata, unde toti (majoritatea) din acest forum ne vom intrece, astfel incat "emotiile" vor aparea 
Nu am rezolvat nimic cu spamul meu, asa ca rog un admin sa inchida acest post cu spam, si sa-l treaca la categoria spam.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.