Din categoria teste seo, va prezint :
cazare-sinaia-busteni-azuga-branmoeciu-predeal-poianabrasov.ro/
Oare ce sanse am sa prind pagina 1 cu un domeniu de lungimea asta?
Il accepta macar in directoare?
Din categoria teste seo, va prezint :
cazare-sinaia-busteni-azuga-branmoeciu-predeal-poianabrasov.ro/
Oare ce sanse am sa prind pagina 1 cu un domeniu de lungimea asta?
Il accepta macar in directoare?
Ultima modificare făcută de Krumel; 7th April 2011 la 13:35. Motiv: Fara link direct.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Mai bine puneai o poezie
De ce sa nu-l accepte in directoare?
O problema care o vad eu la el in primul rand este ca site-ul este 1 page, adica nu ai pagini pentru busteni/sinaia/ajuga ,etc care sunt 9 la numar, acum care ar fi problema :
O singura pagina nu poate fi relevanta pentru 9 expresii importante + inca 18 derivate de exemplu , nu cred ca poti optimiza o pagina dupa atatea cuvinte cheie si intra cu toate in top.
Codeinwp.com - Wordpress experts
Cu un domeniu de genul m-as duce pe Wordpress + O optimizare facuta pe categorii, categorii care ar veni dupa numele din domeniu. Ideea ar fi ca cu cateva recenzii pe categorii facute ai reusit sa faci putina "miscare" cred eu, dar nu stiu daca se merita cu domeniul respectiv sa muncesti atat, dar merita incercat, ce-i drept.
Am vazut pe unii (nu dam nume ptr ca sint SEOs) care au ajuns sa denumeasca imaginile de design (aka background images, butoane) cu cuvinte cheie ..defapt nu, cu fraze de cuvinte cheie. E si asta o practica destul de interesanta... de fapt, e un SEO mai subtil ptr sint putini cei care isi dau seama.
Asta cu domeniul e evident ca e o prostie, prostie perpetuata de genul de cunoscatori anterior amintit.
Mai sint si alte fineturi facute, dar alea tin de offline ..poate ar fi bine sa discutam si despre ele (amenintari, denigrari, intimidari)..
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
e un site de test, asa ca nu are rost sa-i fac pagini interioare
eu consider ca daca prind pagina 1 cu oricare dintre cuvinte, e o performanta Asta e si testul.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
E un test pe care incerc sa-l fac. Poate din prostie, inca nu am catalogat prostia ca sa pot cataloga si testul ca fiind o prostie.
Nu prea inteleg eu ce zici, dar merci de aprecieri.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Sper sa nu reuseasca! Sau sa ma exprim altfel: sper sa reusesti sa demonstrezi ca nu poti ranka niciodata cu un astfel de domeniu, pentru ca ce-ar putea urma ar fi o ploaie de domenii urate cu cratime multe in dauna unora brandabile. (Vizitatorul ar fi naucit la propriu sa intre pe astfel de site-uri direct).
eu in locul tau as lua un domeniu tip cazeaza.ro si as face subdomenii sinaia.cazeaza.ro , predeal.cazeaza.ro etc
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)