Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 47

Subiect: Test SEO cu un domeniu foarte lung

Afișare hibrid

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Sper sa nu reuseasca! Sau sa ma exprim altfel: sper sa reusesti sa demonstrezi ca nu poti ranka niciodata cu un astfel de domeniu, pentru ca ce-ar putea urma ar fi o ploaie de domenii urate cu cratime multe in dauna unora brandabile. (Vizitatorul ar fi naucit la propriu sa intre pe astfel de site-uri direct).
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    Sper sa nu reuseasca! Sau sa ma exprim altfel: sper sa reusesti sa demonstrezi ca nu poti ranka niciodata cu un astfel de domeniu, pentru ca ce-ar putea urma ar fi o ploaie de domenii urate cu cratime multe in dauna unora brandabile. (Vizitatorul ar fi naucit la propriu sa intre pe astfel de site-uri direct).
    Si eu sper, dar experienta se acumuleaza prin teste.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    eu in locul tau as lua un domeniu tip cazeaza.ro si as face subdomenii sinaia.cazeaza.ro , predeal.cazeaza.ro etc
    Am, vezi vacanta.com, dar ideea e de a testa optimizarea pentru un domeniu de lungime maxima, si cu o singura pagina.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

eu in locul tau as lua un domeniu tip cazeaza.ro si as face subdomenii sinaia.cazeaza.ro , predeal.cazeaza.ro etc

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

@Krumel tks de cele 2 linkuri Le-am notat.
    @Tom: pe toata expresia din h1 (presupunand ca exista ciudati capabili sa caute toata expresia) ai toate sansele in mai putin de o luna.
    Pentru cazare + statiune, ai nevoie (la ochi) de vreo 200 linkuri externe din nise de turism exact pe acel anchor (pentru fiecare). Poate mai putin, tinand cont ca trendurile sunt spre social media si oamenii nu se mai ocupa de propriul portal + interesul romanilor pentru turism afara, la preturi mai bune.
    Problema e unde le gasesti, chiar si cu plata

Ca idee nu e spam, se incadreaza la test seo. Mai trebuia un - intre bran si moeciu, cautarile fiind diferite
    Succes si tine-ne la curent.
    Ultima modificare făcută de Sorin Frumuseanu; 7th April 2011 la 17:41.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    @Tom: pe toata expresia din h1 (presupunand ca exista ciudati capabili sa caute toata expresia) ai toate sansele in mai putin de o luna.
    Pentru cazare + statiune, ai nevoie (la ochi) de vreo 200 linkuri externe din nise de turism exact pe acel anchor (pentru fiecare). Poate mai putin, tinand cont ca trendurile sunt spre social media si oamenii nu se mai ocupa de propriul portal + interesul romanilor pentru turism afara, la preturi mai bune.
    Problema e unde le gasesti, chiar si cu plata

Ca idee nu e spam, se incadreaza la test seo. Mai trebuia un - intre bran si moeciu, cautarile fiind diferite
    Succes si tine-ne la curent.
    Merci de comentarii. H1 aveam de ales intre "cazare ieftina" si titlu. Am ales titlul.

Sunt 2 optiuni aici. Testul pentru optimizare, si in functie de cum se misca, o sa realizez daca lungimea, nr de "-" si continutul conteaza, ma refer la .ro aici.
    In cazul in care nu misca nimic, lungimea, continutul, nr de "-" fiind un dezavantaj, atunci il folosesc strict pentru a trimite linkuri in vacanta . com, pentru fiecare statiune.
    In felul asta cred eu ca e win-win situation.

Domeniul l-am luat de "caterinca", in perioada cand inca speram ca nisa e turism e monetizabila. Si daca tot l-am laut, am zis "sa arunc" o pagina pe el.

Momentan e de fun, dar ce facem daca prinde pagina 1 (@ Cristi Ursut) ?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Tom, conteaza mai putin ca tu crezi ca nu e spam. Exista cateva chestiuni destul de clare in privinta web spamului si testul asta se cam incadreaza. Vorba lui 1nesco, iti mai lipseau niste localitati....
    Asta nu intelegeam eu. Acum inteleg ca tot ce conteaza e ce crezi tu. Daca spuneai asa mai devreme, nu mai intrebam. Deci orice conteaza e ceea ce crezi tu "ca" conteaza.
    Asa ca daca tu consideri ca eu fac spam, e clar ca fac spam.

Daca maine consideri ca il ascund pe Haisam, ce ma fac? Sau poate consideri ca sunt Gay. Ce trebuie sa fac, ca sa consideri ca am ochii albastri?

Am postat un domeniu, lung, neobisnuit, ..... in comparatie cu exemplele tale, macar l-am lucrat un pic, iar faptul ca exista 1 singur post, pe un singur forum, iar acela este de seo, eu nu cred ca se poate considera spam. Daca la tipul asta de spam te referi.

Daca te refereai la altceva, conteaza doar ce crezi tu. Nu e o discutie constructiva si nu-mi place sa-mi pierd timpul, avand discutii fara nici o legatura cu ce ma intereseaza pe mine, si toate astea cu un ZEU.

Ai modificat ce am scris eu cum ai vrut (ai considerat ), as dori sa ramana la nivelul asta implicarea ta in posturile mele. Multumesc.
    Ultima modificare făcută de Tom; 8th April 2011 la 11:36.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    863
    Putere Rep
    39

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco
    Ca idee nu e spam, se incadreaza la test seo.
    Ca idee se incadreaza la teste seo spam.
    Asta inseamna seo? Sa iei un domeniu cu 20 de cuvinte in numele de domeniu ?

E spam pentru ca un asemenea site il faci ca sa ce? Ca sa agati cativa vizitatori de pe Google ce cauta informatii utilze ca le trantesti 2-3 banalitati (si eventual si ceva anunturi).
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Seinfeld Vezi Post
    Asta inseamna seo? Sa iei un domeniu cu 20 de cuvinte in numele de domeniu ?

E spam pentru ca un asemenea site il faci ca sa ce? Ca sa agati cativa vizitatori de pe Google ce cauta informatii utilze ca le trantesti 2-3 banalitati (si eventual si ceva anunturi).
    Ai pus 3 intrebari, dar ai si definit ca postul meu e spam. Mult prea confuz pentru mine.

Deci e spam pt ca?
    1. E spam pentru ca un asemenea site il faci ca sa ce?
    2. Asta inseamna seo?
    3. Sa iei un domeniu cu 20 de cuvinte in numele de domeniu ?

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

1nesco, alea din link-urile date erau spam, iar asta e un test? Spamul nu il definiti ca un abuz, ca un lucru artificial, ca un lucru fortat? Ma refer la SEO spam, evident.

Daca voi nu vedeti spam aici, cred ca dungile albe pe care pretindeti ca le aveti tind spre negru, acum fiind gri...

Tom, conteaza mai putin ca tu crezi ca nu e spam. Exista cateva chestiuni destul de clare in privinta web spamului si testul asta se cam incadreaza. Vorba lui 1nesco, iti mai lipseau niste localitati....
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

1nesco, alea din link-urile date erau spam, iar asta e un test? Spamul nu il definiti ca un abuz, ca un lucru artificial, ca un lucru fortat? Ma refer la SEO spam, evident.

Daca voi nu vedeti spam aici, cred ca dungile albe pe care pretindeti ca le aveti tind spre negru, acum fiind gri...

Tom, uite iti mai dau odata sa citesti ce am scris, poate o sa intelegi..desi ma indoiesc dupa raspunsul pe care l-ai dat. Am ingrosat randurile explicative ca sa le poti vedea mai usor.

Apoi, nu inteleg de ce te deranjeaza o opinie? Parerea mea e ca are un iz de spam si am explicat de ce.

Uite de ce conteaza mai putin ce spui tu, ptr ca deja sint specificatii legate de web spam si ceea ce faci tu se cam incadreaza. Retine in special partea cu "Common spamming methods include (but aren't limited to) the following:" dar si
    The term "spam" or "web spam" refers to the kind of content created by webmasters who attempt to manipulate search results with deceptive methods.
    Ceea ce inseamna ca testul tau e cam neetic si nu cred ca e in spiritul acestei comunitati. Cu toate ca sint printre voi oameni care practica astfel de metode, cred ca ar fi mai indicat ca Seopedia sa nu promoveze astfel de metode, o puteti face in alta parte.

Iar asta e parerea mea. Daca ai ceva impotriva ei ar fi bine sa vii cu argumente, discutiile pe langa subiect nu isi au rostul. Atata timp cat tot ceea ce am facut e sa imi exprim o parere si nu sa dau infractiune sau ban, consider ca nu ai nici un motiv sa te simti abuzat de catre un admin.

Ai modificat ce am scris eu cum ai vrut (ai considerat ), as dori sa ramana la nivelul asta implicarea ta in posturile mele.
    Singura modificare care a fost facuta e sa scot link-ul activ din post, ceea ce am si argumentat in modificare. Daca nu mai stii ce ai scris, e problema ta. E o acuza nefondata si cam conspirativa.

Aprecierile la adresa mea le ignor si le pun pe seama emotiilor pe care le ai. Apropo, ai antecedente (offline) la adresa mea si nu cred ca e ok ce faci. Sa nu crezi ca nu au ajuns la urechea mea..

Iar implicarea mea in posturile tale o sa fie atat cat consider eu ca ma pot implica, indiferent ca iti convine sau nu.. nu poti sa interzici unui om, oricarui om, sa se implice intr-un topic creat de tine. Topicul se crea o discutie publica la care participa cine vrea, daca vrei ceva care sa ma excluda poti incercat alte forumuri.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Aprecierile la adresa mea le ignor si le pun pe seama emotiilor pe care le ai. Apropo, ai antecedente (offline) la adresa mea si nu cred ca e ok ce faci. Sa nu crezi ca nu au ajuns la urechea mea..
    Eu cred ca defapt la fraza asta se rezuma totul. Si cred ca e un subiect foarte important pentru toata comunitatea de pe seopedia.

Fiecare dintre noi, suntem sau vom fi concurenti directi online sau offline. Concurenta implica si "antecedente", iar ca ele sunt ok sau nu, depinde de ele. Eu am avut doar o parere, care cred ca e destul de relevanta, precizand clar ca asteptam loc 1 si nu loc 2, la ce parere am avut eu despre unii dintre adminii de aici. Am crezut sincer ca eu fiind la inceput, adminii sunt cel putin top 20 in romania, in servicii seo. Atunci am considerat ca la experienta ta, locu 1 pentru un keyword nu foarte greu, e ceva normal. Asta a fost aprecierea mea.

Cand vei avea locu 1, "antecedentele" mele vor fi laudative, pana atunci sunt critice, pentru ca locu 1 e mult sub tine ca experienta si expertiza, cel putin asa consider eu, momentan.

Repet, un topic pe tema asta ar fi interesant, ca si cel cu "garantii seo" sau altele pe care le-am deschis. Mult mai interesante decat posturi gen "transfer bani", "solutii ecommerce", ..... design ...... care nu au ce cauta in acest forum.

Accept sa avem o discutie constructiva oricand pe orice subiect de seo, doar constructiva.

Cat despre "aprecieri", e normal sa apara, unele bune, altele critice, eu zic sa le discutam in privat daca consideri ca trebuie, sau sa le accepti si pe cele critice.

Seo e o competitie de durata, unde toti (majoritatea) din acest forum ne vom intrece, astfel incat "emotiile" vor aparea

Nu am rezolvat nimic cu spamul meu, asa ca rog un admin sa inchida acest post cu spam, si sa-l treaca la categoria spam.

Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. cedez un domeniu foarte bun
    De blueeyesromanesti în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th March 2011, 23:02
  2. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 16th March 2011, 13:54
  3. Timp prea lung pentru aprobarea anunturilor = istoric prost.
    De Mircea Budean în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 15th March 2011, 09:49
  4. Promovare eficienta cu bannere, dar nu pe termen lung
    De attempt în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 21st November 2007, 04:10
  5. Cel mai lung domeniu intalnit
    De Netul în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 23rd January 2007, 16:39

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •