1 out of 1 members found this post helpful.
Link building-ul, link exchange-ul, cumpararea si vanzarea de linkuri sunt tot exemple de seo spam conform linkului indicat de Krumel, practici care sunt acceptate si sustinute de comunitatea seopedia. Nu inteleg de ce sare acum tota lumea in sus pt un simplu test, test care oricum din punctul meu de vedere nu are nicio relevanta.
Tom, sanse sunt la fel ca orice alt domeniu. Ca sa poti trage o concluzie corecta ar trebui sa ai cu ce sa compari, spre ex daca rulai doua teste in acelasi timp, unul cu domeniul cazare-sinaia-busteni-azuga-branmoeciu-predeal-poianabrasov.ro/ si unul cu cazare-sinaia.ro/ atunci ar fi fost altceva.
Pentru oricare din cautarile tintite de tine, poti ajunge in top si cu domeniul xyz, de ajuns vei putea ajunge, important este efortul necesar pentru atingerea obiectivului. Cum nu ai cu ce sa compari, eu consider testul acesta nul.
Ultima modificare făcută de -Rares-; 8th April 2011 la 15:06.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de
chiptuning
10th April 2011, 12:34
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Krumel
-Rares-, pe principiul tau propun sa trecem la testele de cloaking, texte ascunse, keyword stuffing etc.
Apropo
Atata timp cat link-urile nu dau PageRank mai departe, nu inseamna ca nu poti cumpara sau vinde. Link-urile cumparate cedeaza
PR? Daca da, atunci e responsabilitatea celui care vinde, nu a forumului. Nu forumul vinde si nici forumul nu verifica asta.
Daca ai gasit link-uri vandute pe forum fara nofollow le-ai raportat? Ma indoiesc.
Am un client care cumpara link-uri
Specificatii clare, ca sa nu ma umpleti de respect pe PM:
- doar ip-uri romanesti
- doar site-uri care nu vand mai mult de 5 link-uri
- pagini indexate in Google
- vechime macar 2 ani
- fara site-uri de jocuri, manele si alte prostii
- link-uri curate,
fara nofollow, fara frame-uri si alte prostii
- se recomanda site-urile inscrise in DMOZ
Daca indepliniti criteriile astea, dati un PM pentru a va pune in legatura cu clientul. Din momentul respectiv, nu sint responsabil de nimic din discutia voastra, clientul doreste sa plateasca cum trebuie link-uri cu valoare.
Cumpararea de link-uri se face pe minim 4-6 luni. Restul detaliilor le discutati cu clientul.
Pentru a evita discutiile contradictorii, criteriile respective sint singurele conditii de a cumpara link-uri din partea clientului meu.
Cum e pana la urma? Alba, neagra sau gri? Si zici ca am ceva cu tine, incerc doar sa fiu neutru.
Ultima modificare făcută de -Rares-; 10th April 2011 la 12:38.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de
chiptuning