E evident ca n-o sa incerci sa rankezi cu un .ro in china, daca nu-i poti seta astfel regiunea, dar un domeniu caruia ii poate fi setata regiunea nu are nici un dezavantaj.

Google nu numara IBL-urile, ci conteaza multe, ca: relevanta siteului de pe care ai IBL-uri, relevanta paginii de pe care ai IBL-uri, pozitia linkului in pagina. Contentul nu se masoara doar in densitate. Daca ar conta asa mult domeniul, am vedea numai siteuri de genul onlinepoker.com, online-poker.com, best-online-poker.com, the-best-online-poker.com etc. Stii ce ar insemna asta ? Ar inseamna ca Google sa ne zica "Nu va mai obositi sa cumparati domenii noi. Ori cumparati domenii deja inregistrate, cu keyworduri calumea, ori va gasiti alt job."

Asta conta acum cativa ani, dar lucrurile s-au mai schimbat.

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
Atunci de ce in Webmaster Tools domeniile .ro sunt setate predefinit pentru regiunea ROMANIA fara sa poti modifica, in schimb la cele generice .com sau .org poti seta ce regiune vrei tu
Apropo cum apare un domeniu .com in webmaster tools

Testul nu este relevant pentru ca tu poti avea link-uri de pe site-uri mai puternice decat are el si invers
Sa stii ca keywprdul din num,ele domeniului are importanta mare, eu ma confrunt cu o astfel de problema cu un concurent, avem doemenii de vechime similara, el are keyword in nume domeniu eu nu, eu am de 3 ori mai multe IBL decat el, ancore mai multe si mai puternice pe keyword, el are o densitate keyword de 4,55, eu 3,45 (cred ca o densitate mai mare de 3,5 e periculoasa si poate oricand fi tratata ca spam)