Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 41

Subiect: Proiect .CO

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Asta incerc sa spun de mult timp. Cuvantul din domeniu n-are nici o relevanta. Daca vrei facem un test. Tu cumperi un domeniu de genul Qfdewgryh.ro si eu un cu totul alt domeniu si incercam sa rankam pentru "Qfdewgryh". Ca sa fie testul mai interesant, eu cumpar .co, .cc sau orice vrei tu. In plus, postam si pe blogurile noastre cate un articol cu keywordul respectiv. Vei vedea ca nu te ajuta cu nimic, desi nici testul asta nu poate fi foarte exact.

Citat Postat în original de ganditorul_2003 Vezi Post
    De curiozitate m-am uitat in primele 200 de rezultate Google.ro pentru cuvantul "felicitari".

Site-ul nu apare in aceste rezultate desi, teoretic, cuvantul exact in numele domeniului trebuia sa duca site-ul inca de la lansare in aceste prime 200 de rezultate, ca sa nu zic mai mult...

Pluginul rank checker imi arata pozitia 16 dar pentru .com, desi eu i-am introdus clar la verificare felicitari.co

Pentru cuvantul "felicitari" pe prima pagina apar 5 rezultate cu subdomenii: felicitari.rol.ro, felicitari.ele.ro, felicitari.acasa.ro, felicitari.alege.net, felicitari.afix.ro

Teoretic, cu un domeniu cu keyword exact match, asa ca al tau, ar trebui sa nu fie probleme si site-ul sa urce destul de usor in primele pagini. Keywordurile alese de tine mi se par irelevante, nici unul dintre ele nepunand probleme.
    Importanta TLD-ului e fix 0.

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    PAi ne intereseaza cum este analizat un domeniu .co sau .cc comparativ cu .com sau .ro pe regiunea romaniei, asta era subiectul acestui test

Dar nu este text identic, am zis conditii identice
    de exemplu
    text pe site 1
    "Am plecat cu capra la arat pe luna keyword castraveti"
    text pe site 2
    "Capra a mancat varza dulce si morvovi keyword duminica"
    Doua texte diferite care au acelasi keyord in aceeasi pozitie, si cu cat textele sunt mai incoerente pe internet cu atat rezultatele vor fi mai corecte. Eu zic ca o fraza fara sens cum este exemplul dat de mine nu prea poate fi regasit pe alt site

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

TLD de tara are o importanta foarte mare, cele generice de genul .org .com. .net au rezultate mai bune pe international decat un domeniu regionalizat cum ar fi .ro.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post
    Cuvantul din domeniu n-are nici o relevanta.
    Atunci de ce incearca sa vanda un domeniu cu 500 de euro, el neavand relevanta dpdv SEO ?

Cu privire la keyword exact in domeniu, cred ca te inseli. Am cumparat un domeniu acum 5-6 luni, domeniu ce avea 3 keywords in numele domeniului. Exact match cu o cautare frecventa. Site-ul a urcat pe a doua pagina la o saptamana de la lansare. Dupa o luna a urcat pe prima pagina, pozitia 10 (din 61,300,000 rezultate), loc in care se afla si acum.

Site-ul este pe .com, are content in engleza, PR0 si linkuri ioc.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Importanta TLD-ului e fix 0.
    Atunci de ce in Webmaster Tools domeniile .ro sunt setate predefinit pentru regiunea ROMANIA fara sa poti modifica, in schimb la cele generice .com sau .org poti seta ce regiune vrei tu
    Apropo cum apare un domeniu .com in webmaster tools
    Asta incerc sa spun de mult timp. Cuvantul din domeniu n-are nici o relevanta. Daca vrei facem un test. Tu cumperi un domeniu de genul Qfdewgryh.ro si eu un cu totul alt domeniu si incercam sa rankam pentru "Qfdewgryh". Ca sa fie testul mai interesant, eu cumpar .co, .cc sau orice vrei tu. In plus, postam si pe blogurile noastre cate un articol cu keywordul respectiv. Vei vedea ca nu te ajuta cu nimic, desi nici testul asta nu poate fi foarte exact.
    Testul nu este relevant pentru ca tu poti avea link-uri de pe site-uri mai puternice decat are el si invers
    Sa stii ca keywprdul din num,ele domeniului are importanta mare, eu ma confrunt cu o astfel de problema cu un concurent, avem doemenii de vechime similara, el are keyword in nume domeniu eu nu, eu am de 3 ori mai multe IBL decat el, ancore mai multe si mai puternice pe keyword, el are o densitate keyword de 4,55, eu 3,45 (cred ca o densitate mai mare de 3,5 e periculoasa si poate oricand fi tratata ca spam)
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

E evident ca n-o sa incerci sa rankezi cu un .ro in china, daca nu-i poti seta astfel regiunea, dar un domeniu caruia ii poate fi setata regiunea nu are nici un dezavantaj.

Google nu numara IBL-urile, ci conteaza multe, ca: relevanta siteului de pe care ai IBL-uri, relevanta paginii de pe care ai IBL-uri, pozitia linkului in pagina. Contentul nu se masoara doar in densitate. Daca ar conta asa mult domeniul, am vedea numai siteuri de genul onlinepoker.com, online-poker.com, best-online-poker.com, the-best-online-poker.com etc. Stii ce ar insemna asta ? Ar inseamna ca Google sa ne zica "Nu va mai obositi sa cumparati domenii noi. Ori cumparati domenii deja inregistrate, cu keyworduri calumea, ori va gasiti alt job."

Asta conta acum cativa ani, dar lucrurile s-au mai schimbat.

Atunci de ce in Webmaster Tools domeniile .ro sunt setate predefinit pentru regiunea ROMANIA fara sa poti modifica, in schimb la cele generice .com sau .org poti seta ce regiune vrei tu
    Apropo cum apare un domeniu .com in webmaster tools

Testul nu este relevant pentru ca tu poti avea link-uri de pe site-uri mai puternice decat are el si invers
    Sa stii ca keywprdul din num,ele domeniului are importanta mare, eu ma confrunt cu o astfel de problema cu un concurent, avem doemenii de vechime similara, el are keyword in nume domeniu eu nu, eu am de 3 ori mai multe IBL decat el, ancore mai multe si mai puternice pe keyword, el are o densitate keyword de 4,55, eu 3,45 (cred ca o densitate mai mare de 3,5 e periculoasa si poate oricand fi tratata ca spam)

evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    40

Implicit

Cuvantul din domeniu n-are nici o relevanta.
    Cred ca te inseli aici.Ca sa depasesti un domeniu cu exact match pe keyword in domeniu iti trebue mai mult investment seo. Asta am testat-o pe ro acum 2 ani, eu avand domeniul cu keywordul in el,aveam un concurent cu seo mai puternic in spate,dar aparea in urma mea.

Sunt de acord ca G nu mai da importanta dinainte pe care o dadea cuvantului in domeniu,ceea ce mi se pare si corect.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Google nu numara IBL-urile, ci conteaza multe, ca: relevanta siteului de pe care ai IBL-uri, relevanta paginii de pe care ai IBL-uri, pozitia linkului in pagina. Contentul nu se masoara doar in densitate. Daca ar conta asa mult domeniul, am vedea numai siteuri de genul onlinepoker.com, online-poker.com, best-online-poker.com, the-best-online-poker.com etc. Stii ce ar insemna asta ? Ar inseamna ca Google sa ne zica "Nu va mai obositi sa cumparati domenii noi. Ori cumparati domenii deja inregistrate, cu keyworduri calumea, ori va gasiti alt job."

Asta conta acum cativa ani, dar lucrurile s-au mai schimbat.
    Si link-urile mele sunt mai valoroase pozitionate mai bine in pagina, mai relevante . De exmeplu la restul cuvintelor cheie pe care nu le avem nici unul in url il depasesc lejer.
    Off topic
    Am o experienta cu un concurent cu un domeniu vechi de 12 ani (domeniul meu are 14 luni), optimizat prost, scris in html chior, nu il pot depasi la anumite cuvinte cheie decat cu eforturi foarte mari. De exmplu are o pagina in care cuvnatul cheie apare o singura data pagina are PR 0, fara IBL, eu am 132 de IBL din care cel putin 50 relevante, am ajuns sa am PR 4 pe acea pagina (mai mult decat main page),
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Vechimea are importanta, iar in densitate trebuie sa iei in calcul si sinonimele si cuvintele care au legatura cu keywordul respectiv. Si despre URL sunt de aceeasi parere, ca nu are relevanta.

Si link-urile mele sunt mai valoroase pozitionate mai bine in pagina, mai relevante . De exmeplu la restul cuvintelor cheie pe care nu le avem nici unul in url il depasesc lejer.
    Off topic
    Am o experienta cu un concurent cu un domeniu vechi de 12 ani (domeniul meu are 14 luni), optimizat prost, scris in html chior, nu il pot depasi la anumite cuvinte cheie decat cu eforturi foarte mari. De exmplu are o pagina in care cuvnatul cheie apare o singura data pagina are PR 0, fara IBL, eu am 132 de IBL din care cel putin 50 relevante, am ajuns sa am PR 4 pe acea pagina (mai mult decat main page),

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

Atasat aveti pozitiile noi ... nu am mai avut timp sa actualizez ca am fost si eu intr-un mini concediu ..

Raspuns la site:felicitari.co din partea Google: Aproximativ 484 pagini indexate
    Imagini atașate Imagini atașate
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Ce se mai aude cu testul SEO pentru .co ? Tot mai sustii ca un domeniu .co este (aproape) echivalentul .com ? Ceva rezultate doveditoare ?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Adrian Poputoaia este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    2nd October 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    41
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    36

Implicit

No... si eu mai astept detalii!

Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Proiect PHP simplu
    De haos în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 28th January 2010, 21:00
  2. Un proiect personal.
    De gloobal în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 24th September 2009, 19:49
  3. Caut programatori PHP, per proiect
    De Cristian Mezei în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 7