Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 19

Subiect: Proiect PHP simplu

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    60
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    60

Implicit Proiect PHP simplu

Salutare,

Proiectul este un dictionar online (pentru definitii<.>info) folosind baza de date dexonline.ro. Pe partea de frontend este vorba doar de cautare unui cuvant si afisarea rezultatelor. Pe partea de admin, posibilitatea editarii definitiei unui cuvant fara alterarea bazei de date originale plus alte cateva facilitati care nu ar trebuie sa solicite un programator php mai mult de 5%.
    Astept ofertele voastre prin PM.

PS: In cazul in care doriti credit, numele autorului si link pe paginile siteului, putem negocia acest lucru.

LE: Sunt programator de peste 10 ani, inclusiv PHP, va rog sa nu exagerati chiar in halul asta.. 1000 de euro pentru un astfel de proiect de gradinita. Propun sa ramanem totusi pe pamant
    Ultima modificare făcută de haos; 13th January 2010 la 17:15.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.328
    Putere Rep
    38

Implicit

daca tot am vazut portofoliu cu majoritatea de vanzare singurul interesant de acolo este six.ro

crezi ca ai fi interesat sa-l vinzi?

Reputatie:
    60
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    60

Implicit

Vand domenii din '99, si ca in orice business si in segmentul asta se aplica zicala "totul e de vanzare.. pentru suma potrivita".
    Iar eu sunt indeajuns de nebun, sa-mi urmez experienta si sa consider ca suma potrivita pentru six.ro este 12.000 lei in cash, servicii, sau orice alta combinatie din care rezulta aceasta valoare. Cat despre domeniu nu necesita prea multe explicatii: inregistrat in 2002, usor de retinut si brandabil.

De dragul offtopicului legat de vanzarea de domenii tin sa specific ca cea mai lunga negociere cu un strain a fost de 8 luni, pe cand in romania imediat dupa ce am spus pretul, nu mai vad nicio reactie din partea celui care a cerut pretul. Se pot trage cateva concluzii de aici..

Multam de intrebare haotik, ti-am raspuns dar ma indoiesc ca e vreun roman cu atata sange, potent si creativ sa cumpere acest domeniu. Daca totusi e.. merita un trofeu

Cam atat cu offtopicul..
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    35

Implicit

12000 = 3000 EUR ... nu sunt romani care sa dea atata pe script home made de nota 20 + domeniu bun + dezvoltat avand ceva vizitatori si destul continut .. dapai pe domeniul tau ... bafta

PS: sa ma scuzati si pe mine de offtopic ..
    Ultima modificare făcută de StarNET; 13th January 2010 la 18:34.
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

Implicit

StarNET, tin sa te contrazi. Sunt unii in ro care dau 3000 euro doar pe un domeniu bun, fara restul lucrurilor pe care le-ai enumerat tu acolo. Putini dar sunt.
    Cred ca faci greseala sa asociezi "romani" cu "persoane fizice", nu uita ca exista si companii romanesti dispuse sa dea chiar mai mult de atat.

Reputatie:
    60
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    60

Implicit

Mi-am gasit programatorul pentru proiect. Le multumesc celor care m-au contactat.

OT
    Rares, sa sti ca intrun fel StarNET are dreptate cu acea asociere si anume: ofertele de pana acum au venit doar de la persoane fizice si cred ca la asta se refera; un cumparator, persoana fizica, nici eu nu cred ca ar da atat. Pe de alta parte daca ar da, ar deveni foarte popular si deja isi va asocia o imagine de persoana potenta chiar din primele clipe cu brandul six.ro.

Iata cateva argumente minore pe care le-am luat in calcul: este usor de retinut, este la fel de usor de pronuntat in mai multe limbi, poate deveni si acronim, are vechime, are cel putin 50 de semnificatii in peste 10 domenii de activitate dupa cum puteti vedea aici si aici. Domeniul asta nu e de joaca, e pentru o persoana cu o imaginatie foarte bogata.. si bineinteles si cu oarecare potenta financiara la inceput.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

E usor a scrie versuri...

Imi explica si mie de ce ai da intr-o piata ca Romania 3 mii de euro pe un nume, care nici nu face bani ana cand nu mai bagi cateva mii de euro intr-un script + promovare + intretinere ?

Cati romani sunt in stare sa scoata suma asta din buzunar, fara sa aiba in vedere ca Roi-ul nu va fi unul productiv in viitorul apropiat? Din acest motiv un trust/companie isi permite sa faca investii mari, pentru ca acolo o mana spala pe alta, iar un site mare langa poate sustine si investia pentru unul nou .

Asa ca obisnuiti-ca ca momentan astfel de domenii (bune sau nu) sa valoreze mai putin ca si in strainate pentru ca asta e nivelul nostru.

E la fel ca si in alte domenii. Un medic in romania valoreaza vreo 500 de euro/luna, in timp ce in vest valoreaza vreo 2000 /luna . iar ei poate sunt pe la acelasi nivel de pregatire.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Adrian Poputoaia este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    2nd October 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    [B]
    Iata cateva argumente minore pe care le-am luat in calcul: este usor de retinut, este la fel de usor de pronuntat in mai multe limbi, poate deveni si acronim, are vechime, are cel putin 50 de semnificatii in peste 10 domenii de activitate dupa cum puteti vedea aici si aici. Domeniul asta nu e de joaca, e pentru o persoana cu o imaginatie foarte bogata.. si bineinteles si cu oarecare potenta financiara la inceput.
    Termin`o cu frazele astea de scriitor, esti penibil. Nici tu nu crezi ce zici.

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    864
    Putere Rep
    36

Implicit

... o imagine de persoana potenta ... cu oarecare potenta ...
    Primul lucru care mi-a venit in minte cand am citit: "now everyone will know"

Acum sincer, faptul ca o tranzactie de dimensiunile astea ar crea valuri in piata online din romania (vezi faza cu 40k pt monden sau cei 100k pt trilulilu, care au aparut si la tv) arata cat de la pamant e piata din .ro
    Noroc cu alde ejobs si autovit ca ne mai indica unde s-ar putea ajunge cu un pic de munca. [/rant]

Scuze de OT.
    Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

Reputatie:
    60
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    60

Implicit

In primul rand scuze membrilori Seopedia ca i-am privat de aceasta discutie intrun topic care era destinat unei alte discutii. Sa ne fie cu iertare.

@cristi - intradevar e usor a scrie versuri (m-ai prins ) si nu cred ca e vreun domeniu despre care sa poti spune ca va scoate bani fara sa investesti. si cu siguranta am invatat si eu asta dupa ce mi-au trecut cateva sute de domenii prin mana.
    @big m-am gandit si eu la asta
    @adiran, frate, asta e parerea ta insa nu-mi poti cere sa renunt la ceva doar pentru ca nu ai aceeasi parere ca mine.

Oricum majoritatea replicilor voastre suna cam asa "romanii nu ar da atatia bani, pentru ca nu au", lucru care poate fi adevarat. Asta nu inseamna ca domeniul nu valoreaza cat am spus ci doar ca se lasa mai mult asteptat acel cumparator.

Bunicul meu n-a murit pe front in'45 si prietenul meu n-a murit la revolutie in '89 ca azi sa nu pot sa spun ce gandesc sau ce cred. Si eu cred ca romanii si ideile lor valoreaza la fel de mult si in Romania, nu doar peste granita.

In concluzie, domeniul six.ro valoreaza tot 3000 de euro

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Un proiect personal.
    De gloobal în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 24th September 2009, 20:49
  2. Caut programatori PHP, per proiect
    De Cristian Mezei în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 14th May 2009, 18:20
  3. SEO expert, plata pe proiect
    De SeerKan în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 1