Citat Postat în original de Dragos Nicu Vezi Post
@lovelife: Ai dreptate insa nu in cazul asta, deoarece pe noi concurenta ne intereseaza, nu sa faci concurenta intre propriile domenii.
PAi ne intereseaza cum este analizat un domeniu .co sau .cc comparativ cu .com sau .ro pe regiunea romaniei, asta era subiectul acestui test

Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post
Aici ai dreptate, dar tot nu o sa poti face un text identic pentru Google. Ca testul sa aiba rezultate maxime, ar trebui sa ai foarte multe siteuri, de ordinul zecilor sau chiar sutelor.
Dar nu este text identic, am zis conditii identice
de exemplu
text pe site 1
"Am plecat cu capra la arat pe luna keyword castraveti"
text pe site 2
"Capra a mancat varza dulce si morvovi keyword duminica"
Doua texte diferite care au acelasi keyord in aceeasi pozitie, si cu cat textele sunt mai incoerente pe internet cu atat rezultatele vor fi mai corecte. Eu zic ca o fraza fara sens cum este exemplul dat de mine nu prea poate fi regasit pe alt site

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de evolution Vezi Post
Practic testul acesta vrea sa arate cum poate ranka un site cu alta extensie (zimbabwe,tazmania..co..fr etc) in Romania. Acum co este asociat Columbiei de G,dar in viitor cine stie. Parerea mea e ca TLD-ul are o importanta,dar minora...
TLD de tara are o importanta foarte mare, cele generice de genul .org .com. .net au rezultate mai bune pe international decat un domeniu regionalizat cum ar fi .ro.