Postat în original de
Cristi Adam
Am analizat mai bine site-urile respective iar cel mai puternic dintre ele este ceh, m-tour punct eu, un site de turism. Articolele care apar pe cuvintele cheie cu pastile de slabit sunt in ceha dar au linkul in engleza. In
serp apare cu titlu si descriere in romana. M-am interesant cum ai putea sa faci lucru asta si chiar e simplu, foarte simplu. Sunt diferite pluginuri de cloacking link care te pot ajuta iar aceste pluginuri au si functia de optimiza un link de affiliat prin atasare de titlu si descrierere in ce limba vrei tu. Tot ce trebuie sa ai este un articol plin de spam care nu are nici un sens pt cititor dar pt boti este optimizat si contine kws in cantitatea necesara pt a fi pe placul botilor( se face cate un articol pt fiecare variatie a unui kw). Dupa ce ai facut articolul asta spam ii faci redirect catre linkul de afiliat pe care l-ai optimizat cu titlu si descriere in Romana. iar de aici spam de backlinkuri catre articolul cu redirect. Articolul cu redirect va ranka chiar daca este in alta limba pentru ca face redirect catre pagina cu produsul in Romana. Ce nu am putut afla este daca spamul de backlinkuri sunt romanesti sau straine. Si cum spune Blackseo, site-ul trebuie sa aibe cat de cat autoritate.
Din ce bag eu de seama, e vorba de siteurile altora la care au facut cumva sa aiba acces. Stiu ca se practicau chestii de genul cautand vulnerabilitati in versiuni mai vechi de wordpress sau in teme/pluginuri. Oricum, pe cat de atractiv, pe atat de riscant sa faci asa ceva pe siteurile altora. Se face puscarie la greu pentru "spargerea" unui sistem informatic.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.