12th January 2013, 00:25
0 out of 1 members found this post helpful.
Hai marsh de aici, a vazut toata lumea despre ce a fost vorba, apoi te ai cerut singur afara de pe forumul asta la cate suturi in cur ti ai luat, dar iti pare prea rau dupa marketplace, asa ca te ai razgandit. Esti un mincinos patetic, iar cand ai fost dat in fapt, ai facut si tu pe micul Dumnezeu pe siteurile care le pastoresti, exact cum am si prezis. Toti oferim resurse gratuite, nu esti tu zeu, sa stii, doar pe forumul asta esti un zero barat, aportul tau fiind doar abonarea la sectiunea de vanzari. Ma surprinzi ca inca mai ai tupeu sa te bagi in seama.
12th January 2013, 00:44
0 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Serban Cristian
Hai marsh de aici, a vazut toata lumea despre ce a fost vorba, apoi te ai cerut singur afara de pe forumul asta la cate suturi in cur ti ai luat, dar iti pare prea rau dupa marketplace, asa ca te ai razgandit. Esti un mincinos patetic, iar cand ai fost dat in fapt, ai facut si tu pe micul Dumnezeu pe siteurile care le pastoresti, exact cum am si prezis. Toti oferim resurse gratuite, nu esti tu zeu, sa stii, doar pe forumul asta esti un zero barat, aportul tau fiind doar abonarea la sectiunea de vanzari. Ma surprinzi ca inca mai ai tupeu sa te bagi in seama.
Inca o mostra de limbaj elevat, domnu manager ? Asa vorbesti si cu cei de la Altex? Aportul tau in schimb se manifesta prin bad reputation la fiecare post al meu. Iti urez sa ma pupi acolo unde vrei sa imi dai suturi. Te roade ca nu cadem toti la picioarele tale sa batem matanii ? Success!
12th January 2013, 00:48
0 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
axa2000
Inca o mostra de limbaj elevat, domnu manager ? Asa vorbesti si cu cei de la Altex? Iti urez sa ma pupi acolo unde vrei sa imi dai suturi. Te roade ca nu cadem toti la picioarele tale sa batem matanii ? Success!
Eu ti-am dat negativ acum pentru limbaj, Serban nu este prietenul meu si nu il apar deloc, dar nu are nici o treaba jobul lui la Altex cu faptul ca tu ai avut o atitudine mai putin onesta cu directorul tau de articole si ca ai fost amolestat pentru aceasta.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
12th January 2013, 00:49
2 out of 2 members found this post helpful.
Va rog sa incetati! Amandoi. Daca aveti ceva de impartit, PM-urile sunt cea mai buna metoda de a o face.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un
audit SEO complet. :)
12th January 2013, 01:05
0 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
lovelife
Eu ti-am dat negativ acum pentru limbaj, Serban nu este prietenul meu si nu il apar deloc, dar nu are nici o treaba jobul lui la Altex cu faptul ca tu ai avut o atitudine mai putin onesta cu directorul tau de articole si ca ai fost amolestat pentru aceasta.
Se spune "admonestat". Si de ce am avut o "atitudine mai putin onesta"? Ca nu m-am lasat injurat? Ca am luat tot eu o ploaie de reputatii negative ca si acum?