Mie NOD32 imi zice ca fisierul e virusat...
Si incetati cu reputatiile negative date din razbunare... urmeaza ban.
Mie NOD32 imi zice ca fisierul e virusat...
Si incetati cu reputatiile negative date din razbunare... urmeaza ban.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Eu am facut aceasta lista manual, m-am uitat care site-uri sunt On. Listele anterioare aveau foarte multe site-uri Off, intelegi ? Le-am 'cules' tot de pe seopedia, am trimis si eu articole ieri si astept. Oricum am sa revin cu update-uri la lista. NU umplu forumul cu informatie neverificata, dar am vazut ca multi cauta si am crezut ca va ajuta cu ceva. Daca nu este asa rog un moderator sa inchida acest topic.
@1nesco
NU voiai sa iti spun si timpul in care mi-a aprobat in directoare ? Eventual un tutorial "Cum sa-ti faci cont" ? Sau mai stiu eu ce?
Ca asa-i romanu' vrea mura-n gura.
Daca te uitai unde ti-am zis vedeai inclusiv timpii. E deja un topic foarte bun cu informatie verificata actualizat periodic prin contributia tuturor membrilor.
So, de ce 2 reputatii negative la rand?![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
pentru ca poate![]()
Orice mare director de articole, fie de pr7 iti afiseaza articlul prima data intr-o pagina cu pr nealocat, si daca ai noroc, dupa vreun an poate primeste si articolul tau pr 0 sau 1 , am am articole in Ezine...si dupa 2 ani, tot pr nealocat are, asa ca ...nu conteaza pr-ul de la prima pagina
Cred ca pe toti ne intereseaza pageRankul, un pagerank bun iti da mai multe sanse de a aparea pe prima pagina, cu conditia sa ai un site bine optimizat
Un pr bun nu inseamna obligatoriu prima pagina ci doar poate o autoritate a siteului.
Daca ai citi forumul ai vedea ca sa discutat de nenumarate ori despre asta si ca nu pe toti ne intereseaza PR-ul dar in fine fiecare cu parerea lui, sa incercan sa nu generalizam.
Cer cu desavarsire scoaterea tuturor directoarelor de articole pe care le detine userul axa2000 in portofoliul sau. Au fost sterse toate articolele scrise de catre echipa mea si promovate in directoarele acestuia. Un om ca acesta nu are ce cauta pe acest forum, mai ales ca isi promoveaza de zor respectivele directoare de articole, iar in cazul in care "i se pune lui pata", fara niciun motiv intemeiat, actioneaza intocmai.
Cristi (sau si alti useri), as vrea sa-mi sustii (sustineti) parerea, in cazul in care ai (ati) avut probleme cu acest individ, care nu stie ce inseamna sa respecte munca si mai ales nu stie ce reprezinta bunul simt. Este incredibil ce se intampla, dar cu siguranta va avea parte de ceea ce merita, sper ca toti userii care se ocupa de directoare de articole sa vada mesajul meu si sa-l ia in considerare.
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Ce baiat de caracter .......... Si cand te gandesti ca dobitocul de mine s-a apucat sa sustina cu linkuri articolele postate de iSky pentru mine. Adica cu alte cuvinte, sa iti sustin siteul. Good job axa. Personal te-as bana, ca nu ai ce cauta pe aici.
Ultima modificare făcută de Robert; 27th August 2012 la 21:34.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)