27th August 2012, 22:30
1 out of 1 members found this post helpful.
Va rog sa postati lista de directoare a userului respectiv. Nu toata lumea stie ce are respectivul in portofoliu. Macar sa stim, ca sa evite toata lumea de acum incolo respectivele directoare.
PS. Verificati daca respectivele texte (sterse de pe director) nu au ajuns cumva pe alt director, pentru promovarea altor site-uri.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un
audit SEO complet. :)
28th August 2012, 11:43
@iSky si Kidu daca doriti, va puteti republica articolele in directorul meu. De asemenea dat fiind ca sunteti useri cu o solida reputatie, va ofer doua conturi de editori. Astfel, aveti full control asupra articolelor voastre si in plus, articolele pe care le veti publica vor fi aprobate instant, fara a mai trece prin revizuire. In plus, va ofer cuvantul meu ca atat userii, cat si articolele voastre vor ramane permanent pe site, atat cat acesta va fi online.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
1st September 2012, 17:42
roby, posteze de mult la tine, multumesc pentru editor, rezolvam cand ma intorc. nu e problema ca nu avem unde posta, e problema ca avem colegi pe forum cu mari veleitati de cocalari.