Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Cum monetizez traficul ?

AlexMG este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th June 2018
    Vârstă
    30
    Posturi
    8
    Putere Rep
    0

Implicit Cum monetizez traficul ?

Salutare si iertati-ma daca postez unde nu trebuie.
    De 4 luni de zile creez continut unic pe blogul meu culinar. Pe analytics am 50.000 mii de vizite in ultimele 30 de zile si ma gandesc sa arunc cate o reclama pe ci pe colo. Cei de la google nu m-au acceptat desi astept de 8 zile. Am inteles ca Adsense plateste ca pixu, asa ca va cer un mic sfat.

Cum as putea monetiza acest trafic? M-am gandit sa deschid pe acelasi website si un blog unde sa postez articole de bucatarie cu link de afiliere.

Dar mi-as dori si ceva bannere publicitare genul la adsense. Ceva retele imi recomandati va rog?
    Orice sfat este bine primit !

Multumesc anticipat!

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.719
    Putere Rep
    30

Implicit

Mai bine ca AdSense nu plateste nimeni azi, iar cu afkierea nu e idee rea, intrebarea este sa prinzi exact ce vor sa cumpere cititorii tai. Daca blogul are content unic si valoros si mai ai si trafic organic, eu zic sa astepti sa te accepte in AdSense. Desi la partea atsa culinara e destul de greu sa ai content unic. Poti sa pui adresa fara link, ca sa poata lumea sa te ajute in cunostinta de cauza ... asa la general... e mai greu sa dai sfatiri folositoare.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

AlexMG este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th June 2018
    Vârstă
    30
    Posturi
    8
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Mai bine ca AdSense nu plateste nimeni azi, iar cu afkierea nu e idee rea, intrebarea este sa prinzi exact ce vor sa cumpere cititorii tai. Daca blogul are content unic si valoros si mai ai si trafic organic, eu zic sa astepti sa te accepte in AdSense. Desi la partea atsa culinara e destul de greu sa ai content unic. Poti sa pui adresa fara link, ca sa poata lumea sa te ajute in cunostinta de cauza ... asa la general... e mai greu sa dai sfatiri folositoare.
    De asta ma tem si eu. Am incercat sa adaug poze, si descrieri facute de mine, ba chiar am facut si preparate pasi fotografiati si asa mai departe, dar 4 din 10 tot seamana cu continutul de pe alte site-uri.
    Totusi mi se pare cam mult 8 zile si cred ca tot vor gasi o buba ca sa-mi respinga site-ul.

PS: Daca pun reclame de la adskeeper de ex pana imi accepta adsense se poate intampla ceva? De exemplu sa ma respinga pentru continut sexual. Astia de la adskeper au de ex oferte gen marirea caltabosului si altele.. Stiti voi.

Fabius este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th December 2007
    Posturi
    417
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de AlexMG Vezi Post
    PS: Daca pun reclame de la adskeeper de ex pana imi accepta adsense se poate intampla ceva? De exemplu sa ma respinga pentru continut sexual. Astia de la adskeper au de ex oferte gen marirea caltabosului si altele.. Stiti voi.
    Da, pot, nu-ti pune.
    8 zile este putin, mai asteapta.
    Poate dura si cateva saptamani din cate-mi aduc eu aminte.

tibanu1987 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    8
    Data înscrierii
    21st January 2021
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    29
    Putere Rep
    8

Implicit

Poti face afilieri prin programe precum 2Performant, Profitshare, CJ si altele.

Clax este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    3rd April 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    574
    Putere Rep
    41

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Site-ul nu fost inca moderat de AdSense incat sa te stresezi, sunt sanse ca acesta sa fie aprobat. Din cate cunosc eu, nu e foarte profitabil AdSense aici, dar mai poti completa cu afiliere.

Alta sugestie de monetizare: cauta o tigaie/oala minune si o vinzi direct tu. E dificil pentru inceput sa le importi chiar tu, dar gasesti in tara diversi furnizori. Ideal este sa adaptezi retelele si sa le gatesti in tigaia respectiva mentionand si promovand avantajele/beneficiile gatirii cu aceasta.

Claudyou este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    26

Implicit

Poti aplica fara probleme pentru Adsense. Nu cred ca o sa fii respins. Nu cred ca o sa fie nu stiu ce venituri (100-200e) dar tot mai bine decat deloc.
    Nu pune alte retele, asteapta sa te aprobe ei. Daca ai stat cu 50k pana acum, mai poti sta cateva zile.

Poti promova prin afiliere tigai, tone de ustensile pentru gatit, oale, roboti de bucatarie, storcatoare de fructe, masina de umplut caltabos (nu de marit), aragaz, frigider, cuptor cu microunde, plita, vinuri, mobila de bucatarie si multe altele.
    Fara semnatura.

cristi_s este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    23rd March 2016
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    140
    Putere Rep
    17

Implicit

de curiozitate, cate articole ai pe blog?
    Oferta advertoriale publicate in directoare de articole generaliste. Vand linkuri sitewide.

deteru este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th March 2021
    Vârstă
    34
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

0 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Iti recomand sa intri si pe partea de afiliere, 2performant are si sectiune pentru bloggeri. Au o sectiune pentru influenceri, unde postezi site, pret per articol si te pot contacta cei care au nevoie. Totodata, poti promova singur produse din afiliere, in domeniul tau, iar fiecare vanzare iti aduce intre 10-20% comision. Ai aici link pentru detalii: https://bit.ly/3uz8Rf3

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.125
    Putere Rep
    46

Implicit

Citat Postat în original de deteru Vezi Post
    Iti recomand sa intri si pe partea de afiliere, 2performant are si sectiune pentru bloggeri. Au o sectiune pentru influenceri, unde postezi site, pret per articol si te pot contacta cei care au nevoie. Totodata, poti promova singur produse din afiliere, in domeniul tau, iar fiecare vanzare iti aduce intre 10-20% comision. Ai aici link pentru detalii: https://bit.ly/3uz8Rf3
    Tu ne crezi prosti, este?

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Creste traficul
    De impelo în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 14th February 2013, 19:56
  2. Cum monetizez un site de upload fisiere
    De Anturaju93 în forumul Utile
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 24th February 2012, 16:40
  3. O problema cu traficul
    De cosminelus în forumul Google
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 8th August 2011, 11:00
  4. Probleme cu traficul din google
    De hotrel în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 28th April 2011, 19:17
  5. traficul de sarbatori
    De ibis în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 13th April 2007, 12:57

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •