Salutare,
De la ultimul update de PR, unde mi-a scazut de la 3 la 2, traficul a inceput sa-mi creasca cu 30% fata de luna trecuta si chiar sa se mentina. Ba mai mult, prezinta o crestere continua.
Nu stiu daca are legatura cu ultimul update, dar traficul incepe sa-mi creasca de la o zi la alta intr-un mod foarte placut. Traficul vine DOAR din cautari Google, neavand reclama de niciun fel. Este vorba de site-ul de agricultura, cel din semnatura.
Traficul substantial este pe anumite articole 'de sezon'. Ideea este ca acele articole au fost publicate inca de anul trecut, insa in acea perioada nu au obtinut un trafic asa de mare.
Link-uri de pe alte site-uri nu am, tocmai de aceea imi ridica anumite semne de intrebare. Nu monitorizez cuvintele cheie, insa vazand ca incepe sa mearga treaba, ma gandesc serios la treaba asta. Am incercat colibritool.com, dar a incetat trialul. Poate o sa incerc ceva.. ce imi recomandati?
Asadar, intrebarea este.. cu cat e mai vechi articolul, cu atat mai bine cotat este in fata lui Google?