Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Creste traficul

impelo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    7th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    304
    Putere Rep
    27

Implicit Creste traficul

Salutare,

De la ultimul update de PR, unde mi-a scazut de la 3 la 2, traficul a inceput sa-mi creasca cu 30% fata de luna trecuta si chiar sa se mentina. Ba mai mult, prezinta o crestere continua.
    Nu stiu daca are legatura cu ultimul update, dar traficul incepe sa-mi creasca de la o zi la alta intr-un mod foarte placut. Traficul vine DOAR din cautari Google, neavand reclama de niciun fel. Este vorba de site-ul de agricultura, cel din semnatura.
    Traficul substantial este pe anumite articole 'de sezon'. Ideea este ca acele articole au fost publicate inca de anul trecut, insa in acea perioada nu au obtinut un trafic asa de mare.

Link-uri de pe alte site-uri nu am, tocmai de aceea imi ridica anumite semne de intrebare. Nu monitorizez cuvintele cheie, insa vazand ca incepe sa mearga treaba, ma gandesc serios la treaba asta. Am incercat colibritool.com, dar a incetat trialul. Poate o sa incerc ceva.. ce imi recomandati?

Asadar, intrebarea este.. cu cat e mai vechi articolul, cu atat mai bine cotat este in fata lui Google?

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Updateul de PR n-are legatura cu traficul. Are legatura cu ce vezi in toolbar.
    Asadar, intrebarea este.. cu cat e mai vechi articolul, cu atat mai bine cotat este in fata lui Google?
    Depinde de nisa, dar de obicei este tocmai invers, cu cat mai vechi, cu atat mai putin relevant.
    Caut cu jingle.ro.

Clax este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    3rd April 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    574
    Putere Rep
    41

Implicit

Cresterea traficului tau poate sa fie si in functie de penalizarile concurentilor. PageRankul nu are legatura cu traficul, poti avea PR1 si 1000 unici pe zi sau PR6 si 10 unici pe zi. Dupa cum spune si puthre cu cat articolul este mai vechi cu atat este mai slab cotat. In cazul de fata este posibil ca principalele siteuri pe aceasi nisa ca tine sa fie afectate mai mult sau mai putin fata de al tau, astfel incat Google sa te favorizeze ceva mai mult pe tine.

Pentru un SEO corect este necesara multa rabdare in primul rand, un continut de calitate si un timp indelungat pentru ca un site nu se ridica peste noapte (cel putin la nivelul nostru).

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    7th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    304
    Putere Rep
    27

Implicit

Da.. fluxul de articole este destul de maricel (cam 3-4 articole pe saptamana), insa nu stiam care-i 'spilul' de a crescut traficul. Am cautat pe diverse site-uri si imi confirma faptul ca nu am fost penalizat. Oricum, e binevenit traficul suplimentar.

Multumesc mult.

Pentru a putea profita de aceasta crestere, ce site-uri imi puteti recomanda pentru a face o analiza mai complexa asupra cuvintelor cheie, dar si a concurentei? Bineinteles, gratuit, fara trialuri si cu cat mai multe site-uri concurente sa pot analiza in acelasi timp.

O zi deosebita.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Se pare ca este in continua crestere acest trafic (vizitatori unici), fara sa intervin in niciun fel, decat prin postarea automata de 4-5 articole pe saptamana, in functie de cum le-am 'programat' la ordinea in schedule.
    Nicio reclama, nimic, iar traficul este in continua crestere.

Sa aibe o relevanta mai mare continutul decat link-urile? Nu imi aduc aminte sa-l fi promovat decat prin cateva directoare web. In rest.. nimic.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    61

Implicit

Vezi sa nu te ia valul sa publici mai multe articole din senin, ca te ia radarul.. Ce merge bine, nu trebuie schimbat
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    7th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    304
    Putere Rep
    27

Implicit

Fluxul de articole este constant de mult timp si asa o sa ramana pentru o perioada lunga, avand un backup de articole deja scrise pentru urmatoarele luni. Din punctul asta de vedere, sunt constant

lancetti este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    184
    Putere Rep
    30

Implicit

Salut poti incerca trialul de la seomoz, este pe 30 zile si poti obtine informatii foarte utile cu ajutorul acestui site.

Asa cum spuneau clax si puthre cresterea pozitiilor site-ului tau in motoarele de cautare poate fi din cauza depunctarii celorlalti.

De asemenea odate ocupate pozitii cat mai bune pe zona de agricultura poate sa intervina si cautarea sezoniera, in aceste timpuri cand incep sa se dezghete bugetele pe agricultura, incep sa se faca proiecte pe fondurile europene etc.

Mult succes cu proiectul tau !
    VAND ARTICOLE PE RETEA DE BLOGURI si ofer SERVICII DE SEO COPYWRITING pentru campaniile tale

aliens este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    19th October 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    215
    Putere Rep
    38

Implicit

Subscriu la ce a scris lancetti, daca vrei o analiza serioasa poti folosi SEOmoz/OSE. De asemenea, e posibil cazul in care competitorii tai au fost penalizati, sau faptul ca articolul tau este de calitate fata de articolele lor (iar anul trecut era in "sandbox").

O recomandare, fa un 301 redirect (sau rel=canonical) de la http://agraris.ro/Cresterea-animalelor la http://agraris.ro/cresterea-animalelor (sau mai bine, rezolva problema asta pentru toate situatiile similare: Force Lower-Case URLs with mod_rewrite - Chris Abernethy . com ).

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 27th August 2012, 10:18
  2. Creste temperatura scade traficul?
    De Ioan Margineanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 26th July 2007, 15:57
  3. Creste mult traficul
    De Netul în forumul Server side
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 25th July 2007, 09:22
  4. Nu mai creste PR?
    De Cristy în forumul Google
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 17th August 2005, 22:04
  5. Forumul creste
    De Razvan Pop în forumul Discutii administrative