Experimentez un fenomen ciudat: sunt in crestere la toate cuvintele cheie pe care le monitorizez, aproape zilnic castig inca un top 10 si cu toate astea traficul e in scadere.Are si altcineva experiente similare?
Experimentez un fenomen ciudat: sunt in crestere la toate cuvintele cheie pe care le monitorizez, aproape zilnic castig inca un top 10 si cu toate astea traficul e in scadere.Are si altcineva experiente similare?
Trafic sezonier....sau afectat de canicula.![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Vara se pleaca in concedii , se sta mai mult afara . Fii linistit , la iarna va creste traficul![]()
La mine in toamna, la pus de muraturiEram curios daca e ceva comun sau doar un caz particular.
Este relativ trend. Se discuta pe situri gen oisv.com ca cele mai putine vanzari sunt in iulie, august si cele mai multe in noiembrie. Eu in particular nu pot confirma trendu-ul. Eu am contra-atacat cu promotii pe perioada asta tocmai ca sa nu resimt.
Ca si traffic si nu conversii din nou pot spune ca nu vad ca se resimte. Absolut nici o diferenta. Insa depinde de nisa, probabil un unele nise sunt scaderi. Eu insa nu observ scaderi, dimpotriva cresteri destul de importante.
Din nou, ca si trend cred ca vara este in scadere pe anumite nise. Am atasat o discutie de pe oisv.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Da. Nu va faceti probleme. Oamenii stau mai putin in fata computerului si mai mult pe la strand. Pentru site-urile de cumparaturi online, iarasi nu e cazul sa va impacientati, fiindca bugetele se duc acum pe vacante, nu pe cumparaturi.
Asta e inca o dovada ca asa-zisa "lume virtuala" a internetului nu e deloc asa de virtuala.
Lucian
pot sa spun o chestie generala observata de mine:
primavara-vara scade traficul (in general) si mai ales in week-end
toamna-iarna creste traficul (in general) si mai ales in week-end
desigur mai sunt si exceptii.
Cam asa si la mine. Am situri pe mai multe topics, dar trend-ul este descenent in perioada asta. Partea buna este ca nu tine vara o vesnicie![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)