Din propria experienta am observat ca textul comentariilor lasate de utilizatori la un articol pe o platforma wordpress, influenteaza puternic relevanta paginii in Google si pozitia ei in serps.
Asa stand lucrurile as vrea sa stiu daca exista tools care sa verifice relevanta unui text, adic articol in raport cu un anumit cuvant sau fraza cheie urmarita. De asemeni ar fi bine sa ne impartasim experientele legate de calitatea unui text, cat de lung sa fie, de cate ori sa apara fraza cheie, unde, chestii de genul asta.
De exemplu eu am dezaprobat cateva comentarii si pagina cu articolul respectiv a picat cateva pozitii in serps, la fel mi s-a intamplat si cand am aprobat comentarii noi, am incercat sa remediez dar se pare ca am dezaprobat prea multe si mai rau am facut.
Altadata am renuntat la meta-descrierea unui articol si am picat o pagina in serps, am incercat sa refac articolul si am disparut de tot din Google la acea cautare (acum astept inainte sa o iau de la capat).
Peste tot pe forum vad ca se vorbeste de importanta linkurilor dar prea putin despre text. Cred ca in ultimul timp textul/continutul a devenit mult mai important (de exemplu eu sunt penalizat de fiecare data cand adaug cate un link, indiferent cum arata si pe ce site, in schimb articolele noi sunt relativ bine pozitionate, chiar daca nu au decat cateva like-uri si share-uri in FB).

Răspunde cu citat