Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Textul unui articol si comentariile

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    46
    Posturi
    582
    Putere Rep
    38

Implicit Textul unui articol si comentariile

Din propria experienta am observat ca textul comentariilor lasate de utilizatori la un articol pe o platforma wordpress, influenteaza puternic relevanta paginii in Google si pozitia ei in serps.

Asa stand lucrurile as vrea sa stiu daca exista tools care sa verifice relevanta unui text, adic articol in raport cu un anumit cuvant sau fraza cheie urmarita. De asemeni ar fi bine sa ne impartasim experientele legate de calitatea unui text, cat de lung sa fie, de cate ori sa apara fraza cheie, unde, chestii de genul asta.

De exemplu eu am dezaprobat cateva comentarii si pagina cu articolul respectiv a picat cateva pozitii in serps, la fel mi s-a intamplat si cand am aprobat comentarii noi, am incercat sa remediez dar se pare ca am dezaprobat prea multe si mai rau am facut.

Altadata am renuntat la meta-descrierea unui articol si am picat o pagina in serps, am incercat sa refac articolul si am disparut de tot din Google la acea cautare (acum astept inainte sa o iau de la capat).

Peste tot pe forum vad ca se vorbeste de importanta linkurilor dar prea putin despre text. Cred ca in ultimul timp textul/continutul a devenit mult mai important (de exemplu eu sunt penalizat de fiecare data cand adaug cate un link, indiferent cum arata si pe ce site, in schimb articolele noi sunt relativ bine pozitionate, chiar daca nu au decat cateva like-uri si share-uri in FB).

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Odata publicat un comentariu, indexat, daca-l stergi, evident ca te va afecta. Eu dupa publicare, in cazul in care e ceva in neregula, nu le sterg ci fie modific textul cu problema fie il stelutez (ex: B**** as **).

Mai e de mentionat si faptul bine stiut ca mai conteaza si nisa, viteza cuc are sunt publicate articole/comentarii, calitatea comentariilor, etc, etc.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

aliens este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    19th October 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    215
    Putere Rep
    40

Implicit

Engagement-ul unui articol poate reprezenta un factor pentru SERPs, mai ales daca vorbim de wordpress (unde Google stie sa numere cate comentarii sunt). Cat de important este ca factor, ramane de discutat.

Legat de calitate, lungime, de cate ori sa apara fraza cheie, fa articolul pentru useri, nu iti fa probleme de acest gen.

Legat de articolele noi, e relativ obisnuit acest fenomen (sa aiba ranking bun la lansare, dar sa cada din pozitii peste cateva zile/saptamani). Daca raman in pozitii bune mai mult de cateva saptamani, atunci e foarte bine.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Link in Blogroll contra unui articol.
    De Guess Who în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 20th June 2011, 21:46
  2. Intrebare referitoare la anchor textul folosit
    De tudorc11 în forumul Link Building
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 7th June 2011, 17:05
  3. Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 20th March 2011, 14:06
  4. Densitate cuvinte cheie in anchor textul IBL-urilor
    De Nichita în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 17th December 2009, 22:04
  5. Indexeaza google textul din acest site?
    De Antonio în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 7th April 2008, 12:08

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •