Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Densitate cuvinte cheie in anchor textul IBL-urilor

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit Densitate cuvinte cheie in anchor textul IBL-urilor

Am o nelamurire legata de IBL-uri. As dori sa stiu care este limita superioara de utilizarea a unor cuvinte cheie in linkurile catre o pagina. Sa spunem ca am 100 de linkuri de pe 100 de site-uri. Eu as vrea sa optimizez pentru keyword1-keyword2.

Intrebarea ar fi: cate din aceste site-uri ar trebui sa aiba aceasta expresie in anchor pentru ca site-ul sa nu fie penalizat pentru spam, ancora fiind totusi relevanta pentru pagina respectiva ?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

sht3fu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Posturi
    108
    Putere Rep
    29

Implicit

Aceeiasi intrebare/nelamurire o am si eu. Am tot cautat sa aflu dar evident nu am gasit (sau nu am stiut ce si cum sa caut)

Danielu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    572
    Putere Rep
    32

Implicit

Din cate stiu este indicata optimizarea pentru 3-5 kw principale si alte 2 secundare pentru fiecare dintre ele.
    De exemplu "carte bucate" kw principal "carte de bucate". Sa te axezi doar pe 1kw cred ca este exagerat, oricat de mica ar fi nisa ta.
    Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri

sht3fu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Posturi
    108
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de Danielu Vezi Post
    Din cate stiu este indicata optimizarea pentru 3-5 kw principale si alte 2 secundare pentru fiecare dintre ele.
    De exemplu "carte bucate" kw principal "carte de bucate". Sa te axezi doar pe 1kw cred ca este exagerat, oricat de mica ar fi nisa ta.
    Nu ai inteles.
    Intrebarea se refera (cel putin din punctul meu de vedere) la densitatea pe expresie nu neaparat pe un keyword. De exemplu din 100 de linkuri cam cate dintre ele ar fi indicat sa aiba anchorul "carte bucate", indiferent ca in loc de "carte bucate" este doar "carte" sau este "carte de bucate 2010"
    LE Cum facem de exemplu daca avem un link pe toate paginile unui site care sa zicem are cam 1000. Google tine cont si ia separat acele linkuri sau considera toate cele 1000 de linkuri ca unul singur?
    Ultima modificare făcută de sht3fu; 17th December 2009 la 23:05.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Sa zicem ca aleg ca si cuvinte cheie principale "carte bucate" iar cele secundare sunt legate de bucatarie. Care ar trebui sa fie densitatea maxima a acestui grup de cuvinte ("carte de bucate") in IBL-urile sosite catre pagina care ma intereseaza ?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Densitate cuvinte cheie - recomandari?
    De evolution în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 26th March 2010, 10:28
  2. Monitorizare cuvinte cheie
    De Cristian Mezei în forumul Utile
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 7th May 2009, 18:08
  3. cuvinte cheie ...
    De orio777 în forumul Google
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 7th February 2007, 14:49
  4. Cuvinte Cheie La Statistici.ro
    De Ciprian Sorlea în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 12th February 2006, 16:38
  5. Cuvinte cheie.
    De Brindusa în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 3rd January 2006, 18:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •