Ce densitate a cuvintelor targetate folositi pe o pagina?(precizati daca e .ro sau .com)
Cu ce tool masurati?
Pana acum am facut dupa ureche,am ignorat acest capitol, dar vreau sa studiez bine competitia din acest punct de vedere.
Ce densitate a cuvintelor targetate folositi pe o pagina?(precizati daca e .ro sau .com)
Cu ce tool masurati?
Pana acum am facut dupa ureche,am ignorat acest capitol, dar vreau sa studiez bine competitia din acest punct de vedere.
Intre 2 si 5%. Mai mult de 5% poate fi considerat spam si ma feresc.
Am lucrat numai pe .ro
Toolul: Page analyzer
Bafta !
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
intre 3 si 5% .
folosesc SearchStatus (extensie de firefox)
Eu folosesc http://seobugz.com si e destul de ok. Ca densitate eu le duc pana pe la 5% si am observat ca se cunoaste, merge mult mai bine decat in cazurile in care nu tin cont de densitate.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Personal nu prea acord o deosebita importanta densitatii de cuvinte cheie.
Nu exagerez niciodata insa, nu repet obsesiv anumite expresii doar de dragul motoarelor de cauta. Am siteuri unde respect standardul de max 5% , dar si siteuri unde am densitate de 10 % ( pur si simplu specificul siteului ma obliga sa am o densitate peste media recomandata, asta nu inseamna ca fac keyword stuffing).
Atata timp cat nu zgarii retina cu keyworduri repetate obsesiv , eu zic ca nu e cazul sa iti faci probleme.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)