http://www.seomonitor.ro
Interesant.
Aka, Bunt Studio. L-am gasit dupa ce l-a mentionat cineva aici pe SeoPedia. La naiba, am cautat in draci. Nu era mai bun un link ?
http://www.seomonitor.ro
Interesant.
Aka, Bunt Studio. L-am gasit dupa ce l-a mentionat cineva aici pe SeoPedia. La naiba, am cautat in draci. Nu era mai bun un link ?
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Frumos lucrat ce au facut baietii .. numai ca e mult mai greoi ( parerea mea ) .. sunt curios ce tarife percep.
Oricum ... concurenta nu strica niciodata, si presupun ca daca au investit si altii in ceea ce doresc si eu sa ofer .. o fi o anumita piata care merita tintita ..
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
e misto, asemantor Analytics
La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit
Arată foarte bine, am să-l testez şi eu mai târziu.
Foarte interesant. Si grafica mi se pare excelenta. Stie cineva care sunt tarifele pentru monitorizarea unui site?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Aceeasi chestie, keywordurile sunt introduse de catre user, nu se afiseaza keywordurile care aduc useri din motoarele de cautare.
Fiind un serviciu web-based banuiesc ca trackingul are loc pe cod din fisierele siteului, nu sunt mai precise pe baza logurilor de la webserver?
Augustin, cred ca tu nu intelegi de fapt scopul acestui tool, si anume:
Sa vezi clar si concret, pentru o lista de cuvinte/fraze alese de tine, ce pozitie are website-ul tau in google. Zilnic, lunar, etc.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Inteleg ideea Cristi, dar din cauza ca mai toate serviciile de genu asta, am mai testat (http://www.exactfactor.com), nu sunt tocmai exacte si mai ales ca nu prea ii vad utilitatea serviciului cand exista si alte solutii (nu ma refer aici la filtere din analytics). Prefer sa zicem o solutie de desktop pentru asa ceva, pentru ca un serviciu de genul asta se poate transforma intr-un tool keyword research pentru altii odata ce el se va dezvolta.
Iti dau exemplu concret sa ramanem on topic de ce zic ca nu sunt exacte:
seomonitor.ro daca te duci in demo si te uiti la keywordurile de acolo primul este "web hosting" care indica pozitia 39 pentru ziua de 6 martie 2009 dar el de fapt este pe pozitia 51.
Ultima modificare făcută de Augustin; 6th March 2009 la 18:35.
Nu am verificat pe seomonitor ce ai zis dar hai sa iti zic altceva ...
In functie de cum isi preia datele si de unde ( vezi google.ro sau google.com ) .. unele tool-uri sunt exacte
Exemplu: tool-ul pe care il dezvolt eu .. e cat se poate de exact pe google.ro.
Daca compari pe google.com .. evident ca e cu totu alta mancare de peste ...
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)