Pagina 12 din 51 PrimulPrimul ... 2101112131422 ... UltimulUltimul
Rezultate 111 la 120 din 506

Subiect: Lista Directoare Romanesti de Articole

axa2000 Guest

Implicit

@kidu te org sa iti controlezi limbajul. Citind multe alte postari ale tale stiu ca e greu sa te stapanesti si sa ai un dialog normal, dar totusi poti incerca. Nu doare.
    Spun, pentru toti cei interesati (si nu doar tie, asa cum crezi tu) ca din peste 270 de articole am aprobat doar 6 pentru ca restul din diverse motive nu corespund conditiilor de publicare pe director-articole.com . Printre cele neaprobate sunt si cele trei mentionate de tine.
    Succes.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Hai lasa-ma cu limbajul, brusc sunteti sfiosi ca o fata mare cand nu va convine ceva. Cand e de primit gratis sau sa fiti laudati e ok, cand sunteti criticati e nasol rau, vi se vorbeste urat. Chiar asa tampiti ne consideri ? Iti repet pana iti intra in cap: din 31 mai pana azi 21 iulie cand am postat aici, nu ati aprobat nici un articol. Dupa postarea mea, ati dat repede un rasol si ati publicat cateva articole ( intre ora 20.00 si 20.47 ). Nu va este un pic de rusine? Acelasi model de articole il public peste tot, pe articole.org am vreo 30, brusc a devenit director-articole.com un fel de lider al calitatii cu toleranta zero la virgule si litere mancate? Nu are sens sa intreb ce anume nu respect de nu pot fi aprobate, textele sunt pierdute ca nu mai am habar ce a fost publicat la voi acum o luna jumate si nici scriptul nu imi arata articole respinse sau nepublicate. Oricum, dupa ce v-am tras de urechi trebuie sa fiu nebun sa incerc sa mai public in reteaua voastra ceva, mare mi ar fi mirarea daca nu imi si stergeti articolele deja publicate.

De ce spanac nu puteti sa fiti verticali si sa va recunoasteti o greseala? De ce credeti ca suntem cretini si nu putem sa verificam si noi datele articolelor publicate de voi azi: 20 iunie, 2 iulie, etc. Au fost scrise acum o luna si aprobate de voi acum, repejor, in maxim 45 de minute de la postarea mea. Penibil...
    Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 22nd July 2012 la 02:11.

axa2000 Guest

Implicit

Sigur kidu, ai ca intotdeauna dreptate. Dupa ce am citit postarea ta ne-am speriat ingrozitor si procedand la verificarea articolelor primite, in nemernicia noastra, am avut tupeul sa iti spunem ca si cele trimise de tine fac parte din categoria "GUNOI".

Iti reamintim ca serviciile oferite de noi sunt gratuite. Daca nu se ridica la standardele tale de mitocan increzut iti dam voie sa nu le folosesti.

Succes!

PS. Astept sa fiu penalizat de administratorii forumului pentru limbajul folosit. Ca am vazut ca nea kidu are imunitate.

PPS. Daca am avea mintea ta ti-am sterge articolele deja publicate. Din fericire pentru tine nu o avem.

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

Implicit

In speranta ca vom continua "pasnic" acest thread, tin sa anunt ca directorul Director Articole by ProPedia pare a fi contaminat cu un virus trojan.
    Nu stiu al cui e directorul, dar poate vede aici si reuseste sa-l "vindece"

Se pare ca antivirusul cateodata ma avertizeaza, cateodata nu ... la voi cum va apare?
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

Legat de plangerea lui Serban Cristian: Si eu am postat recent pe cateva directoare de articole si am avut surpriza sa imi mai fie inserate linkuri in continutul articolului meu.
    Am vazut in conditii de creare cont text de genul stergere modificare linkuri ..cu relevanta pentru subiect dar nu m-am gandit ca ar putea fi chiar folosit articolul pentru a promova alte situri decat cel al meu.
    Adsense parca mai merge pe la sfarsit dar arata rau siturile. Linkuri afiliate si alte linkuri catre concurenta parca nu ma prea incanta.
    Treaba asta se practica pe scara larga?Ca nu am experienta in a posta articole.
    Mi se pare ca nu am vazut-o pe directoarele de articole in engleza.
    Inteleg ca de fapt ce e gratuit Nu e gratuit..ci are un pret.
    vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Eu sterg link-urile daca sunt prea multe raportat la lungimea articolelor, si da inserez uneori in articole si link-uri catre paginile mele si am explicat asta in conditii. Primesti ceva gratuit si posesorul directorului are si el drepturi pe care si le foloseste.
    Daca nu esti de acord cu acele reguli nu esti obligat sa publici.
    Si inca ceva, articolele duplicat le aprob si le setez cu nofollow, noindex, si nu ii ajuta cu nimic pe cei care muncesc sa le scrie
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

Pai inseamna ca la tine daca public ceva de medicina, pac vii cu linku suplimentar.
    Am inteles. ( Cred ca imi deschid si eu un director de articole in sprijinul gratuitatilor)
    vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de diasomie Vezi Post
    Pai inseamna ca la tine daca public ceva de medicina, pac vii cu linku suplimentar.
    Am inteles. ( Cred ca imi deschid si eu un director de articole in sprijinul gratuitatilor)
    Eu zic ca e o chestie buna, mai ales daca sunt link-uri din aceeasi nisa. Posibil ca link-urile sa nu mai aiba parte de aceeasi autoritate, dar sunt aproape convins ca scad in acest mod sansele ca Google sa vada articolul respectiv ca pe o incercare de manipulare a algoritmului.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de diasomie Vezi Post
    Daca link-ul este relevant te ajuta si pe tine
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

Pe netul.ro sa speram ca le accepta mai repede ...

Pagina 12 din 51 PrimulPrimul ... 2101112131422 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Lista directoare web romanesti active
    De tataraseni în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 10th December 2018, 05:56
  2. o lista seo cu circa 700 directoare romanesti de 3 ani
    De gherghe22 în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 11th January 2011, 21:54
  3. Lista directoare romanesti !
    De Lungu în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 9