axa asta nu cumva tot al tau este Comunicate de Presa | Director comunicate de presa gratuite ?Ca am vazut ca sunt indentice
axa asta nu cumva tot al tau este Comunicate de Presa | Director comunicate de presa gratuite ?Ca am vazut ca sunt indentice
Director de articole -> articole.pro
Da, este tot al meu si aplic aceleasi reguli de publicare, adica public doar comunicate de presa in el si nu anunturi de vanzari masini sau texte in care firma X imi spune ca vinde la promotie chiloti. Pe ComunicateDe Presa.org rata de respingere zilnica e si mai mare ca pe Articole.org. Zilnic resping peste 30 de texte care nu se incadreaza in specificul siteului.
Ambele directoare au 3 ani vechime si peste 1600 de articole sau comunicate publicate. Daca as publica tot ce primesc pe ele ar fi avut peste 7000 fiecare, dar nu cred ca cineva care stie cat de cat SEO ar mai vrea sa publice acolo si nici nu ar mai fi nimeni care sa vrea sa intre pe site sa le citeasca.
Succes!
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)