Rezultate 1 la 10 din 49

Subiect: Brands push, SEO prin afiliere, EMAG, ALTEX ..... Google?

Afișare hibrid

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@ puthre, bine ca ai postat, ca nu verificasem pagina de "aer conditionat".

altex. ro/ produse-electrocasnice/incalzire-aer-conditionat/aparate-de-aer-conditionat what? Altex, facem si noi seo on-site sau? Stie Magento "altex. ro/aparate-de-aer-conditionat", doar trebuie activat!

Internal Follow: 227
    External Follow: 3

descriere: Aer conditionat ! alo? Google? Atat?
    Keywords : are, dar nu conteaza

h1: AER CONDITIONAT
    h1: PRODUSE
    h2: 10 produse
    h4: cosul meu

Content: Da, mai mult ca pagina ta (incalzire), dar fiind "specificatii" cred ca le ignora.

Cred ca confunzi pagina cu domeniul. Normal este pagina vs domeniu, nu domeniu vs domeniu, deci vb de linkuri catre aceasta pagina+ autoritate vs domeniu+autoritate.

Concurenta are root, mai putin brands. Deci avem root vs pagina. Site-urile sunt toate 100% pe nisa asta, cu content 100% pe nisa asta, cu linkuri mult mai multe decat pagina respectiva. Da, autoritatea domeniului conteaza, dar linkuri catre pagina conteaza la fel de mult. Altex are linkuri pt: laptop, hota... concurenta are linkuri doar related catre un site doar de aer conditionat, cu content doar despre aer conditionat. De ce ai pune altex locul 1 fata de cei care se ocupa doar de aer conditionat?

Emag are linkuri si mai diversificate.

Iar la emag nu cred ca linkurile catre laptop sunt related cu asigurari rca! Poate google crede ca da, dar eu nu cred ca linkurile catre emag pentru hota, ipad, mouse..... sunt related cu asigurari. Da, ofera autoritate domeniului, dar asta inseamna ca daca emag creeaza o pagina emag.ro/lenjerie-intima, linkurile cu laptopuri o sa ridice pagina de lenjerie intima pe locul 1! Eu nu cred ca asa e altgoritmul google.

Pe .com ca sa bati un root puternic ai nevoie de minim un redirect. Acum se pare ca nu mai e nevoie. Daca altex maine face altex.ro/termopane, se duce loc 1, ca doar are linkuri cu camere foto.

Revenind. La aparate de aer conditionat, apare si domo si flanco si SAMSUNG si dedeman...... deci 5 luni e mult ca sa dispara toate site-urile firmelor mici si medii.

Ca observatie pentru Altex, daca citeste cineva de la ei pe forum. Emag stie sa-si faca seo onpage mai bine ca voi. NU cred ca mai conteaza, dar daca vreau sa dau un link catre Altex, mai bine ma lipsesc decat sa scriu tot "carnatul" ala. Poate nu stiu sa dau copy paste! Ca doar asa se da link natural, NU?

Vad ca emag are si aparate_aer_conditionat dar si aparate-filtrare-aer, sa inteleg ca le fac manual? Si unele sunt facute mai demult (cele cu "_" si altele mai noi cu "-"). Ciudat!

@ puthre si dan, sa ne concentram un pic la subiect, ZIC. Daca nu aveti branduri concurenti, va doare la basca.
    Ultima modificare făcută de Tom; 8th March 2013 la 02:11.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Concurenta are root, mai putin brands. Deci avem root vs pagina. Site-urile sunt toate 100% pe nisa asta, cu content 100% pe nisa asta, cu linkuri mult mai multe decat pagina respectiva. Da, autoritatea domeniului conteaza, dar linkuri catre pagina conteaza la fel de mult. Altex are linkuri pt: laptop, hota... concurenta are linkuri doar related catre un site doar de aer conditionat, cu content doar despre aer conditionat. De ce ai pune altex locul 1 fata de cei care se ocupa doar de aer conditionat?
    Sa nu fie bold-ul problema

Iar rezultatele la cautare sunt relevante? Sunt (ma rog, mai putin Carrefour/whatever). Oare care e rata de click pe emag.ro/aparate-aer-conditionat vs aparate-aer-conditionat.ro? E un factor si asta. SERPsurile incep sa fie din ce in ce mai in ton cu preferintele utilizatorilor. Plus e componenta de social media. Ati comparat mentionsurile pe G Plus?
    Oare de cate s-a mentionat eMAG in legatura cu RCA? Oare manual Google nu face niste setari pentru trusted brands? Oare nu se evalueaza pagini manual la Google?

In plus, brand mentions/citations!

Nu mai e de mult totul despre IBL-uri si optimizarea continutului... nu acolo unde inoata pestii mari!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Afiliere Emag ProfitShare
    De Popescu Marian în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 4135
    Ultimul Post: 20th May 2024, 22:12
  2. Altex Afiliere
    De Serban Cristian în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 1294
    Ultimul Post: 24th April 2018, 18:35
  3. Vand site afiliere eMag
    De danP în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 10