Rezultate 1 la 10 din 49

Subiect: Brands push, SEO prin afiliere, EMAG, ALTEX ..... Google?

Vizualizare arbore

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@ karisa. Nu e vb de polemici cat de analiza. Fiecare are opinia lui. Da, daca spui tampenii e altceva.

Emag si asigurarile. Uitate te rog la loc 2, si vezi daca merita emag loc 1.
    La fel, vezi cate linkuri din cele "24" sunt de la afliati.

Cat despre tipurile de linkuri, nu comentez, fiecare face seo cum stie.

Da, emag are autoritate, dar autoritatea care se muta pe "asigurari" vine din latops. Nu cred ca asa gandeste google. Daca e asa, atunci link-ul din root catre o pagina " auto", inseamna ca duce emag in top 3 pe auto? Pai si cu laptops? Cu hotele? Cu tabeltele ce facem? Da, le putem cara in "auto", deci sunt related

Abordarea cui e gresita? A mea sau a lui Google? Asta nu am inteles. Daca imi explici, iti raspund.

Repet, ca sa nu se inteleaga gresit. NU contest autoritatea lui Emag, sau Altex, din exemplele mele, dpdv BRANDURI si site authority. Offline nu are legatura cu google. Deci nu confunda aici.

Eu contest 2 lucruri:

1. Pozitia oferita de google unei pagini "ne-related" la "autoritate", fara links, fara content, doar pt ca e Brand = autoritate. Adica daca maine academia romana decide sa puna o pagina de asigurari, Google o sa dea pagina in top 3!

2. SEO prin afiliere, care nu trebuia sa existe.

Ambele sunt direct legate. Afiliatii dau autoritatea (mii de root catre un domeniu), links care sunt din content related (faci un review despre ipad, dai link la ipad ), dar care sunt gratuit si care creaza defapt o discrepanta majora intre magazinele cu afiliati si restul.

Fix acea autortiate se muta intr-o pagina de "ochelari de soare", iar google va trimite pagina pe loc 1, in detrimentul magazinelor care vand ochelari de soare, mai mici, fara filiati, dar cu linkuri mai multe, si mai bune (poate).

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Claudiu Farcas Vezi Post
    Sa nu fie bold-ul problema

Iar rezultatele la cautare sunt relevante? Sunt (ma rog, mai putin Carrefour/whatever). Oare care e rata de click pe emag.ro/aparate-aer-conditionat vs aparate-aer-conditionat.ro? E un factor si asta. SERPsurile incep sa fie din ce in ce mai in ton cu preferintele utilizatorilor. Plus e componenta de social media. Ati comparat mentionsurile pe G Plus?
    Oare de cate s-a mentionat eMAG in legatura cu RCA? Oare manual Google nu face niste setari pentru trusted brands? Oare nu se evalueaza pagini manual la Google?

In plus, brand mentions/citations!

Nu mai e de mult totul despre IBL-uri si optimizarea continutului... nu acolo unde inoata pestii mari!
    Sa inteleg ca Emag e peste Samsung? La setari manuale? Vezi ca apare si samsung pe aparate de aer conditionat.

Wtf is Samsung? Asa zic cei de la manual? O-O-O, Emag, yes, emag, we love emag and Altex. Upssssss, Flanco also, yes, yes. Ups, Samsung? Who is Samsung?

"Yes, we will rank altex better then Emag, because Altex has more customers, then Emag, they have a lot of stores offline, and also a bigger turnover. Leave Flanco on page 2, and Domo on page 3. They need to get more "brand" signals."

Add shopmania on first page also, mercador on second (to much tv ads), and leave ocazii on page 5 (they need more tv ads to rank on first page), but because they have a big board on A1 = bucuresti-pitesti, give them +5 on serp. Mai am inregistrari cu discutiile lor, dar sunt indieni multi, asa ca nu vb prea bine engleza.

La fel sa inteleg ca emag este peste samsung la SM? Si ca "mention pe G plus" a devenit criteriu primordial de rankare?

Nu mai e contentul? Nu mai sunt referrals (linkurile) si ca rata de click e foarte importanta pentru google? Cum primesti tu clikuri daca nu rankezi?

Peste noapte utilizatorii romani prefera Altex? Expertul in aer conditionat? Si Emag expertul in aparate de aer conditionat?

Ce vb noi aici?
    Ultima modificare făcută de Tom; 8th March 2013 la 16:57.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Afiliere Emag ProfitShare
    De Popescu Marian în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 4135
    Ultimul Post: 20th May 2024, 22:12
  2. Altex Afiliere
    De Serban Cristian în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 1294
    Ultimul Post: 24th April 2018, 18:35
  3. Vand site afiliere eMag
    De danP în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 10