Confoem spuselor Google (
http://static.googleusercontent.com/...guidelines.pdf), cel putin teoretic, rezultatele unei cautari trebuie sa intoarca ceea ce am intentionat eu sa caut. Nu vreau sa spun ca ce-mi place mie este majoritar, dar poate ar trebui sa-ti pui intrebarea, asa cum a mai zis un user aici, ca poate asa este. Adica poate majoritatea userilor dau clicj pe Altex la o asemenea cautare, si nu pe firmele noname (de exemplu locul 2 este o firma de apartament). In acest context ti-am spus care este ceea ce ma astept eu sa intoarca cautarea, si nu ca sa-ti comunic preferintele mele.
SEO este denumirea unor practici care exista in afara Google. Google nu si-a luat angajamentul nici ca nu va considera anumite link-uri, si nici nu cunoaste conceptul de ""ilegala" dpdv
seo". Dupa cum bine am aflat cu totii regulile se pot schimba major si brusc, deci ce era ok (legal daca vrei sa-i zici asa), maine nu mai este. Faptul ca ai observat ca google "considere aceste linkuri, dar uite ca le considera, si mai mult, pana la level 2, poate chiar 10-20" este un plus din punct de vedere
SEO pt. cei care citesc acest forum, dar abordarea constructiva cred ca ar fi ceva de genul hai sa vedem cum putem aplica asta in favoarea noastra (adica faptul ce si link-urilr de tip "afiliat" cu redirect transmit juice).
Din cum inteleg eu, nu nu e identic. Din punctul de vedere google, un link afiliat este un link corect, pemtru ca dupa definiitle lor, nu ar trebui sa transfere rank.
Da. Daca vrei sa te muti in online, nu mi se pare normal sa ajungi in 1-2 ani pe prima pagina, peste branduri, platind un consultant
SEO bun cu cateva mii de euro pe luna. In schimb sa-ti faci un sistem propriu de afiliere mi se pare un pic mai greu, oricum nu am auzit de cineva care sa aiba sistem de afiliere propriu si sa nu fie totodata si brand.
Oricum mie mi-ai dat tema de gandire, deja ma gandesc la un experiment cu o schema de linking cu link-uri de tip "afiliat".