8th March 2013, 16:27
0 out of 1 members found this post helpful.
La modul in care s-au expus lucrurile pana acum eu am inteles asta:
Datorita programelor de affiliere rulate de diferite magazine acestea capata o superautoritate si rankeaza bine pe cautarile existente dar si viitoare [daca emagu vrea sa vanda cartofi maine].
In ceea ce ma priveste consider ca este o abordare extrem de gresita din mai multe puncte de vedere.
Primul ar fi ca daca Google vede intr-adevar asa atunci magazinele in curand nu o sa mai gaseasca nici-un affiliat pentru ca decat sa muncesti degeaba mai bine stai degeaba [atata timp cat toate brandurile vor ranka si restul nu mai conteaza nu o sa mai aiba cui sa ofere programul de afiliere]
In al doilea rand, autoritatea acelor branduri are legatura strict cu backlinkurile venite catre ele [cand esti ditamai brandul culegi tone de linkuri din diferite surse] ci NU cu linkurile de affiliat. Un brand care investeste se va bucura de popularitate in toate mediile.
Daca era asa toate brandurile internationale ar fi avut asa ceva si nu ar mai fi investit in Google AdWords.
Emagul cu partea de asigurari rankeza primul datorita sumei de backlinkuri catre index [pe root Referring domains 3,218; pe pagina asta:https://www.emag.ro/asigurari-rca/ Referring domains 24]. Concluzia din aceasta situatie este urmatoarea - poti da emagu jos de acolo cu un domeniu related to asigurari + 10-12 backlinkuri 100% related provenite de pe 10-12 site-uri de asigurari rca care sa aiba fiecare minim PR2.
Nu vreau sa intru in polemici neproductive insa eu la concluzia asta am ajuns in urma a diferite teste de la pinguin incoace.