Ai fi surprins sa stii cat de multi tasteaza adresele de site nu in browser ci in bara de cautare a google. Stiu pe cineva care intai intra pe google si de acolo in Yahoo Mail sau Youtube si era o persoana educata, cu facultate, nu vreo mamaie care abia a descoperit internetul.
Am mai spus, multi dintre voi ignorati complet utilizatorul mediu, credeti ca toata lumea se comporta online ca voi, in realitate webmasterii sunt 0,1% din totalul utilizatorilor.
Una dintre cele mai frecvente cautari in google este chiar "google"
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Orice surprindere pe baza monopolului Google mi se pare puerila. Nu am nici un dubiu ca Google o sa intre pe absolut toate nisele care justifica financiar efortul.
Si oricine ar face asta in locul sau, hai sa fim seriosi: ai un site care merge, mai lansezi unul si tot asa. Noi poate incercam sa acaparam nise, Google incerca sa acapareze cat poate din internet.
Un singur lucru mi se pare incorect in modul de abordare Google dar din fericire se discuta intermitent asta: Google is hardcoding. Sper sa se discute mai des deoarece userii care cred ca Google are cele mai bune rezultate sunt practic pacaliti in cazurile cautarilor manipulate de Google. Mai exact spus in acele situatii increderea userilor in brandul Google este inselata.
In final imi aduc aminte si eu de browserul discutat prin topic. A ignorat standardele pe internet pentru nu avea nevoie sa le respecte: era folosit de cei mai multi utilizatori, de departe. Este vorba despre IE. Ce s-a intamplat mai departe? Browserul IE a ramas in urma si aproape peste noapte Firefox ii i-a locul. Daca Google va continua sa nu fie corect in raport cu ceilalti sunt sigur ca o sa pateasca acelasi lucru, intr-un fel sau altul, mai devreme sau mai tarziu.
Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.
Google.com,ro,de,at este un portal privat, nu cred ca se poate supune unui monopol, poate sa isi schimbe regulile fara a cere accept unei institutii si poate sa afiseze ce vrea el, nu?
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
O bucatica dintr-un articol de pe seomoz, vis-a-vis de adsense/adwords, care in primul rand sunt surse perfecte de gasit si identificat/monitorizat nisele cele mai profitabile pentru google, si abia apoi sunt unelte pentru noi...
link catre articolul integral: 10 Ways to Increase Revenue of Internet StartUps - YouMoz | SEOmozUsually if you receive good money for your current visitors, sooner or later Google might invade your niche and make sure they convert directly those customers and not through your website
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Si bineinteles google nu se lasa.
E corect Google? Eu am voie cu imagini? Am voie sa postez un anunt cum o faci tu? NU
Atunci nu e corect!
Si ce este si mai grav, este faptul ca la o rezolutie de x768, se vede asa (fara toolbars):
Locul 1 nu mai exista! Exista doar adwords si google = toti banii la google.
Pai tu "omori" afiliatii ca sa devii cel mai mare afiliat? Iti pui anunturile cum vrei, unde vrei? Pai e corect google? Eu zic ca NU!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Un boicot impotriva google? Sa iesim in strada!!!
Au inceput procesele pentru antitrust impotriva lor in Europa. Cred ca vor fi nevoiti sa renunte la astfel de practici![]()
Problema e ca pana vor fi obligati sa renunte la astfel de practci (adica la sfarsitul procesului care poa sa tina si cativa ani) noi vom avea timp sa murim de vreo 10 ori fiecare... vorbesc de decesul proiectelor online... Asa ca, nu prea ma incanta vestea, nu va schimba nimic prea curand...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)