Trecand peste toate, ca vad ca omul muncii (vindea actiuni apple) nu a mai sunat: cat costa o actiune la google si cum se poate cumpara din .ro?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
A venit vremea ca Google sa se "implice" si in Romania:
Ma astept ca toata nisa de cazare sa fie afectata, usor acum, substantial in anii ce vin. Sunt convins ca rezervarile lui Google o sa ocupe primele locuri, combinat cu cele 3 ads, asta e.
Se paca ca parteneriatul lui Google cu Booking e destul de periculos. Booking adwords, (la seo vad ca au renuntat, cred ca ii costa putin adwords), google booking tot cu booking.com, iar asta deja nu e fair, dar na, asta e.
Ultima modificare făcută de Tom; 30th April 2015 la 12:26.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Uite cautare pe Hotel - Brand. Apare hotelul respectiv dupa locatie in maps si "surpriza"... sub maps apare butonul de rezervare prin Google, pe langa Booking care este primul in ads.
rex.jpg
Servicii de Promovare Online si Marketing.
Dap, deci e cam "naspa" pe nisa de turism. Bine ca am iesit acum 2 ani. Trebuie inventat ceva nou pe nisa, altfel e cam gata.
Urmeaza biletele de avion? https://www.google.com/flights/ sa-l arunce in serp si asta e.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Da, este... dar merg in continuare long-tail-urile pentru ca nimeni nu o sa faca ads pe ele, cel putin ceva timp de acum incolo... dar astea sunt firimituri pe care le mai pot lua inca cei care au proiecte pe turism.
Si daca pe langa nisele astea o sa mai apara si pe "asigurari RCA", "amenajari interioare", "reparatii laptop", etc. etc. then what!?
Eu nu inteleg o chestie. De ce nimeni nu vorbeste de optimizarea pentru Bing. Eu am zile in care folosesc doar Bing si nu pentru ca aleg asta, ci pentru ca mi se sugereaza. Folosesc Nokia Lumia si am Windows pe el. Nu mai stau sa tastez Google.com ci dau direct search pe bing. E varianta mai simpla iar rezultatele sunt relevante. Nu cred ca sunt singur.
E adevarat ca in prezent Google dicteaza totul dar pe termen lung e discutabil. E suficient ca Microsoftul sa vina cu un browser competitiv pe care ti-l baga pe gat cu Windows-ul. Ti se pare acceptabil si poate nu mai cauti altceva. De aici e simplu ce se poate intampla.
In plus, am inteles ca prin Windows 10 deja se merge in directia asta - de a te face sa intri pe Bing involuntar. Interesant de vazut e ce se va intampla cu domeniul bing.ro ca e deja luat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)