Mda...
Tu te gandeai acum vreo 5-6 ani ca se va ajunge aici? EU DA!
Acum 5-6 ani ma gandeam ca in viitor voi vedea primele 10 site-uri ca fiind ale LOR!
De asta ma minunez.
Cum am spus. Asta e inceputul lor. Acum au avioanele, asigurarile. Maine au masinile, calculatoarele. Poimaine au mobila, electrocasnicele s.a.m.d.
Tu iti doresti asta?
Eu nu am o afacere in care sa depind de google. Chiar DELOC! Dar imi pare rau de (exemplu) kidu. Care se bazeaza pe EL. Imi pare rau de oamenii care au incredere in ei.
Cum ar fi sa vezi maine primele 10 siteuri de reduceri ca fiind ale lor? Dar de anunturi?
Think about it![]()
Vand Advertoriale (pr 5)
Subscriu la Iulia.
Pan la urma google e un inc (srl, sa...). De ani de zile a bagat bani in tehnologie ca sa fidelizeze utilizatorii oferind tone de resurse gratuite.
E timpul sa-si recupereze investitia.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Presimt un val nou interminabil de procese pe care google le va pierde, va plati cateva sute de milioane si ii va durea la basca.... isi vor vedea linistiti de treburi. Vorba colegilor: din nefericire, e doar inceputul.
Poate o aroganta maxima, in urma careia google sa fie banat de providerii din Europa pentru cateva zile, sa ii faca sa isi reanalizeze un pic strategiile![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Nu vad de ce. E perfect ok si legal ce face.
Providerii: eventual cei care nu au actiuni la google. E suficient sa fie 10 care ofera acces la google si vor castiga clientii celor cu ban.
In romania vad ca si portalurile cunoscute au si magazin, ex shop.jurnalul.ro, magazin.acasa.ro (vezi meta title de la ultimul).
Daca in obiectul de activitate e trecut si comert, de ce nu la o adica?
Daca maine Antena 1 sau ProTV isi lanseaza la tv magazinele, e vreo problema cu asta?
Mi se spunea 1nesco
Guys incetati cu "serviciu gratuit" si "recupereze investitia". Nu isi are locul. Serviciul e gratuit datorita continutului pe care il generam iar investitia e recuperata de mult prin multe alte metode. Doar ca lacomia nu are limite, nici macar acolo sus mai ales cand e vorba de firme si orgoliile lor financiare.
Asta e mentalitatea spre care ne impinge Google: tot ce e online apartine Google si e un favor facut noua. Nu e asa, continutul nu e generat de Google ci de oameni. Google e un suport (mai popular) de a afisa contintul in anumite conditii. Sint multe altele care pot lua locul la un momentdat.
Ne incanta "favorurile" facute de Google, dar uitam ca multe sint facute datorita noua, Google doar "asambleaza" lucruri pe care noi le oferim gratuit.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Sunt curios ce o sa faca google cand toate paginile o sa aiba, cu dedicatie - "noindex". Ce o sa mai afiseze?
Trust, but verify.
Destepti oamenii pana la urma ca model de afacere. In plus, comunica mereu. Chiar imi place asta la ei.
offtopic: Diferenta imensa fata de Facebook Inc
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
@Dan
In fiecare saptamana noi si noi firme romanesti aud pentru prima data de seo si optimizare. Mereu va dori cineva sa ajunga pe prima pagina.
Mi se spunea 1nesco
Si uite cum iar se discuta despre googleZiarele si tv vor prelua asta ca stire bomba si .... iar cresc actiunile.
In realitate vor trece ani de "poate".
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)