Citat Postat īn original de Cristian D Vezi Post
De unde atitudine ofensiva?
de aici:
Si din prisma clientului NU MA INTERESEAZA, platesc pentru acel serviciu si vreau ca ei sa-mi garanteze minimul de uptime necesar
Daca vrei sa iti spun ce gandesc, ti-o spun cu riscul de a fi 'mustrat': mi se rupe maxim despre cine este vorba, si de cauza celor 6 ore/luna atata vreme cat nu ma priveste in mod direct si da, poate fi "deranjabil" cand o spune cineva sub forma respectiva, ca si cum ar avea o gandire de pitipoanca sau de copil rasfatat care nu primeste jucaria aia din raft ("nu ma intereseaza... eu vreau..."). Avem pretentia unui alt tip de gandire din moment ce suntem intr-o comunitate precum SeoPedia, nu ? Bun, hai sa lasam maimutareala in seama celor specializati (presa/TV).
Exista un thread nu foarte vechi, cand au fost ceva probleme 'undeva' si au fost afectati multi dintre colegii de aici insa nimeni nu a pus problema sub forma "nu ma intereseaza". Iti garantez ca nu a fost nimeni happy dar nici nu a īmpuns. In definitiv, nu ar fi grabit rezolvarea asa ca ar fi ramas cu zisul
Sa-ti doresc sa fii intr-o situatie unde rezolvarea problemei nu depinde neaparat de tine si sa ti se spuna "nu ma intereseaza, eu vreau.." ?
Cheers!