La hostul pe care il folosesc, am cateodata perioade scurte de downtime, nu mai mult de 5 minute.
Insumate, ajung undeva la 6 ore pe luna. Cum vi se pare?
Versiune printabilă
La hostul pe care il folosesc, am cateodata perioade scurte de downtime, nu mai mult de 5 minute.
Insumate, ajung undeva la 6 ore pe luna. Cum vi se pare?
Personal, mult. Si daca se intampla luna de luna deja devine absurd.
Insemna totusi < 1% din timpul total.
Foarte mult. Nu as accepta sa imi pice mai mult de 10 minute intr-o luna decat pentru probleme serioase.
Si eu zic mult
De mai multe ore a cate 5 min? Pfff.. Adica de 72 de ori? Adica de 2-3 ori pe zi? Enorm... Schimba hostul.
Mi se par mult si mie, este un program care iti spune ce downtime ai, motiv pentru care eu ti-as sugera sa transformi topicul intr-un studiu de caz.
Daca doresti bucuros iti las un link cu unul din site-urile mele pentru a vedea ce downtime am eu si sa tragi niste concluzi.
De cand a aparut cloud linux (sau alte tehnologii), acest downtime este destul de mare in conditiile in care nu sunt lucrari de mentenanta sau alte probleme ce pot sa apara oricand.
Foarte mult... Eu am un downtime <5 minute in ultimele 12 luni ... Deci, mai calculeaza tu inca o data daca e mult sau nu la tine... Daca mai ai ghinionul sa te viziteze Google exact in momentele alea, ai de pierdut si pe partea de seo din cauza asta...
Foarte mult, la mine daca a fost vreun downtime a fost din cauza mea, si a mai picat o singura data din cauza altui client.