Afecteaza SEO daca hostingul unde se afla site-ul pe care il optimizez este inca pe un server jos de aproape 3 zile? La SERP ma refer mai exact
Afecteaza SEO daca hostingul unde se afla site-ul pe care il optimizez este inca pe un server jos de aproape 3 zile? La SERP ma refer mai exact
Gazduire Domenii - gazduire web Romania
da, depinde de cat de des vine robotelul pe site sa-l verifice. Daca ajunge in astea 4 zile de downtime de cateva ori si observa ca site-ul tot nu e acolo va deindexa paginile pe care nu le gaseste dupa cateva verificari. O sa-ti apara in webmaster tools la crawl errors si ar fi bine sa-ti iei un hosting mai serios![]()
man, eu am hosting serios (vezi semnatura), dar tocmai de asta am specificat ca optimizez site-ul altcuiva care are site-ul in alta parte. Ideea e ca as muta site-ul dar nu pot accesa serverul ala ca sa mut site-ul la mine.
Si daca vine si deindexeaza, dupa ce isi revine serverul, il indexeaza si il pozitioneaza inapoi?
site-urile sunt indexate periodic cu sau fara problemele interne din el
La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit
nu am inteles exact la ce te referi, insa as vrea sa stiu daca dupa ce revine online, la urmatoarea indexare, imi pune site-ul pe aceeasi pozitie unde a fost inainte.
daca a cazut in google pt aceasta problema nu e sigur ca sa revina pe aceeasi pozitie la cautari fara alta munca de promovare de ex
gresesti platesti
La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit
eu i-am zis, prietene muta site-ul undeva in Romania la o firma serioasa. el nu![]()
seteaza robotelu din Google webmaster tools sa verifice mai rar siteul
Banner, Logo, Header Design si alte editari grafice Portofoliu
am aflat ce s-a intamplat. Au server in SUA si s-a ars un hard si de 40-42 ore nu stiu ce facca in mod normal nu dureaza asa mult.
nu stiu cum sa-l bage-n priza![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)