Exact asta am spus și eu. Aș apela la tine, ca SPITAL, pentru rezultatele pe care le ai, nu pentru un singur doctor. E vorba despre spital privat, să zicem.
Și aici aș crea un timeline, pentru că exemplul se apropie de situația noastră.
/ în anul 2006 s-au operat 200 de pacienți, toate operațiile au fost un succes, iar unul din doctori, cel de care aș avea eu nevoie, a operat o apendicită, i-a ieșit
...
/ în anul 2008 în spital s-au operat 150 de pacienți, toate operațiile super ok, iar doctorul meu a operat un ulcer performat și i-a ieșit
...
/ în anul 2010 s-au operat 250 de pacienți, doctorul nostru a operat cu succes o ruptură de splină, i-a ieșit foarte bine
...
/ în anul 2013 s-au operat 300 de pacienți, doctorul nostru însă a dispărut din evidențele statistice, nu există confirmări oficiale că a mai operat, nu există niciun raport de activitate, însă există câteva informații neoficiale, conform cărora a continuat să opereze, dar nu se știe cu ce rezultate
...
/ în anul 2015 trebuie să mă operez de... ruptură de duoden, cu niște modificări care ar putea să mă coste viața
Spitalul are niște recomandări extraordinare, însă unul dintre doctori, cel de care aveam nevoie, a dispărut 3 ani și nu știu dacă a mai operat. Nu apare niciunde în surse oficiale, însă am auzit niște zvonuri. Par să aibă acoperire, însă nu știu dacă sunt 100% adevărate. Mă dau pe mâna doctorului sau pe merg pe varianta e un spital bun, ar trebui să aibă doctori de calitate, chiar dacă al meu nu e neapărat acolo... Diferența de onorariu între doctorul ăsta și un alt doctor din spital este de 1.000 de euro. Adică, toți doctorii au referințe bune, în diferite domenii de activitate, inclusiv unde am eu nevoie, însă niciunul nu are acoperire oficială. Astăzi, e doar din auzite și mă bazez pe rezultatele lor din trecut. Totuși, pentru doctorul meu trebuie să dau 1.000 de euro mai mult.
Doctorul este saitul cu PR
Spitalul este marketerul
Eu aș merge oricând pe mâna marketerului (spitalului) cu 100% operații reușite, dar aș avea îndoieli vis-a-vis de site (doctorul).
Asta e tot.
Dacă-mi spuneți și acum că un site cu PR7 are OBLIGATORIU PR7 și azi, mă duc să mă împușc.
Nu e, fraților, vorba despre încredere?! Nu te costă încrederea asta $$$ mai mulți? Ce plătești de fapt? Un link dintr-un site care știu că avea PR7 în 2013! Din activitatea lui ulterioară, până la data achiziției, nu mai am detalii despre PR. Pot să vad DA, PA, URL ranking, TF, CF, oferite de surse neoficiale.
Dacă eu aș spune că am un site cu PR7 și Tom are un site cu PR7, dar aveți buget de un singur backlink, în momentul ăsta, de la cine ați cumpăra? Lăsați metricsurile de la ahrefs, majestic sau moz, NU CRED că sunt relevante. Habar n-aveți, de fapt, dacă vreunul e PR7. Puteți să presupuneți, să faceți o analiză cuprizăntoare, dar nici așa nu aveți certitudini!

Răspunde cu citat