Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 49

Subiect: Mai este Page Rank-ul un metric dupa care ne putem ghida?

Stef4n este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th February 2015
    Vârstă
    45
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Cred ca pana la urma sunt foarte multi factori dupa care sa ne ghidam atunci cand dorim sa cumparam un link. PR-ul era doar un factor de selectie, ceea ce acum ne mareste timpul alocat pentru asta, dar in concluzie un link trebuie analizat bine atunci cand il cumperi, si trebuie sa fie bine structurat, sa fie related, sa aiba content actualizat permanent, sa obl mic, pe cat posibil sa aiba pozitii bune in serp si trafic, etc.

Logger este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd November 2013
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    53
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Seo o sa fie extrem de scump= LUX!
    Adica SEO va fi atat de scump incat si-l vor permite numai cei cu multi bani? Un fel de Champios League, unde important e sa ai bani ca sa faci investitii fara a mai conta calitatea jocului, spectacolul si pasiunea pentru fotbal. Asa si cu SEO de LUX. Ai bani, esti primul in pagina desi serviciile tale sunt mediocre, preturile nu sunt competitive, continutul asa si asa, dar ti-ai permis sa cumperi cele mai multe si scumpe backlinks din zona. Nici asta nu e in regula.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Nu doar seo si totusi seo e mai iefin ca pret publicitate. Cati isi permit o reclama la tv sau pe intercontinental?
    offtopic: In alta ordine de idei: masini noi-noute scumpe si cu o gramada de defecte nu ai mai vazut?
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Stef4n este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th February 2015
    Vârstă
    45
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit

Problema nu ar fi cum ajungi acolo, ci cat te costa sa te mentii si daca investitia renteaza. Daca faci seo de LUX si ai servicii low, vei cadea in cap repede, si vei intra in "insolventa" (ca tot ziceai de Champions League). Trebuie sa existe un echilibru intre servicii, monetizare si marketing, altfel nu faci decat sa irosesti o suma de bani... dar nu ai fi nici primul nici ultimul (generalist vorbind).

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de Logger Vezi Post
    Adica SEO va fi atat de scump incat si-l vor permite numai cei cu multi bani? Un fel de Champios League, unde important e sa ai bani ca sa faci investitii fara a mai conta calitatea jocului, spectacolul si pasiunea pentru fotbal. Asa si cu SEO de LUX. Ai bani, esti primul in pagina desi serviciile tale sunt mediocre, preturile nu sunt competitive, continutul asa si asa, dar ti-ai permis sa cumperi cele mai multe si scumpe backlinks din zona. Nici asta nu e in regula.
    Comparatia dintre Champions League si SEO e destul de buna.

1. Incerci "smecherii" = blaturi in campionat, castigi campionatul anul asta si mergi in CL. Acolo iti dau toti cu terenul in cap = intri in top 30 si te bati cu "cei mari". Nu misti fara jucatori foarte buni = links si content, si un antrenor pe masura = strategie.
    2. Joci corect in campionat = te vaiti de baltisti de albitri, etc. Ajungi sa castigi campionatul si mergi in CL. Acolo iti dau toti cu terenul in cap, si realizezi ca fara jucatori si antrenori, castigi degeaba campionatul intern.
    3. Ai echipa buna, joci an de an in CL. Dupa cum se observa, sunt aceelasi 16 echipe in optimi, cu mici exceptii in ultimii ani. Cam acelasi lucru este si la seo, in ultimii ani, "greii" fac legea in top.

Azi pune emag o categorie noua " lenjerie pat", maine e in top3, in 2 sapt loc 1 = CL. Cand vine vremea sa joci cu emag, realizezi ca e extrem de greu sa castigi, indiferent ca joaca cu rezervele sau nu. Asa ca te intorci acasa si ramai doar cu campionatul intern = nisa mai usoara, jucatori platiti slab = link-uri slabe

Putem compara 10 ore, rezultatul e acelasi. Ai nevoie de jucatori buni, platiti bine si un antrenor de CL daca vrei sa joci in CL. = link-uri foarte bune, scumpe si strategie corecta.

Ca sa revenim on-topic, 11 links de pr9 si inca 11 de pr8 (rezerve) iti fac o echipa buna, indiferent ca nu ai academie proprie (alte sute de links mai slabe) Sigur te bati la toate trofeele an de an! Dar an de an, ai nevoie de 1-2 jucatori de valoare, care sa mai genereze ceva venituri din marketing si sa-ti intineresti echipa. (vezi modelul tuturor celor din top 16)

Citat Postat în original de Logger Vezi Post
    Nu am zis asta. Am zis ca link-urile devin din ce in ce mai scumpe. Seo nu este un lux prin definitie, in schimbi cumparatul link-urilor (linkbuilding = parte din SEO) este un proces din ce in ce mai scump. Incearca sa ceri preturi astazi, de la 100-200 site-uri si fa acelasi lucru peste un an. O sa ai preturi duble. De ce? Link-urile au devenit un assset pretios, foarte rar, iar asta le ofera valoare.

ieftin sau scump, fiecare are alta definitie.

Google nu stie ce tip de servicii oferi, poti sa vinzi tepe. Fa-ti o campanie adwords pe tepe, daca cineva nu face raport, google te lasa. Fara interventie manuala, tu rankezi cu orice tip de serviciu. Dar daca tu rankezi cu servicii mediocre, in timp o sa le schimbi, pentru ca numarul celor care se plang creste, asa ca ori le schimbi, ori dispari de pe piata.

Citat Postat în original de imagini Vezi Post
    @Tom
    "PR 0 cu sanse de 4? Slabe sanse". Stii proiectul meu de suflet. A sarit de la 0 la 4. La vremea aia aveam 3 linkuri bune (PR 5), restul junk.
    Am spus sanse: 1 la 1.000.000, iar tu esti acolo. Ca un site sa primeasca pr4 la primul update, are nevoie de cateva pr5+ sau cateva sute de alte pr2+, toate primite in perioada de calcul a PR-ului = 1 luna inainte de update. Tu ai avut links, implicit ai primit PR. Sansele ca cele 3 pr5 sa primeasca PR6 sunt si ele mari, iar la calcul ai avut mai exact 3 links pr6

Daca iti doreai PR, de ce nu ai cerut si tu un PR8 de la mine? E scump? Sau stiai ca nu mai conteaza si ai zis ca arunci banii pe geam

Citat Postat în original de MariusS Vezi Post

Cred ca un om intelept ia in calcul tot, si PR-ul vechi si si faptul ca PR-ul nu isi mai face update momentan. Cantareste tot si alege ce cumpara.
    Exact asta incerc sa explic. Indiferent ca e real sau nu, oricum nu cumperi doar ca sa zici ca ai cumparat. Nu stiu cat platiti voi pe links, dar cand dai un 30-50 euro pe un link, verifici tot, altfel poti sa te vaiti degeaba ca nu-ti rankeaza site-ul.

Citat Postat în original de designarti Vezi Post
    Dacă-mi spuneți și acum că un site cu PR7 are OBLIGATORIU PR7 și azi, mă duc să mă împușc.
    Nu e, fraților, vorba despre încredere?! Nu te costă încrederea asta $$$ mai mulți? Ce plătești de fapt? Un link dintr-un site care știu că avea PR7 în 2013! Din activitatea lui ulterioară, până la data achiziției, nu mai am detalii despre PR. Pot să vad DA, PA, URL ranking, TF, CF, oferite de surse neoficiale.

Dacă eu aș spune că am un site cu PR7 și Tom are un site cu PR7, dar aveți buget de un singur backlink, în momentul ăsta, de la cine ați cumpăra? Lăsați metricsurile de la ahrefs, majestic sau moz, NU CRED că sunt relevante. Habar n-aveți, de fapt, dacă vreunul e PR7. Puteți să presupuneți, să faceți o analiză cuprizăntoare, dar nici așa nu aveți certitudini!
    Ai cu ce sa te impusti? Eu am cateva PR7 si alte cateva zeci de pagini PR7, si DA, iti pot spune ca ramand PR7 cat timp ramane cifra sus, cu sau fara update. De ce? Pentru ca link-urile care ii dau PR-ul, sunt si raman si maine si poimaine. Cat timp link-urile care ii dau PR-ul exista si sunt curate, nu ai motiv sa-l pierzi.

Da, increderea e cea mai importanta si pentru asta esti dispus sa platesti mult mai mult.

Daca ar trebui sa aleg intre tine si Tom, as alege dupa analiza site-urilor, sa vad ce links ii dau autoritatea (daca mai exista) si dupa as verifica "increderea". As alege sa merg pe incredere mai mult decat pe links, indiferent daca tu ai links mai putin puternice ca Tom, dar Tom are sanse mari sa dispara, prefer sa merg cu tine.

Calitatea link-urilor care ofera autoritatea + increderea in vanzator.

Citat Postat în original de dascalescu Vezi Post
    E foarte neplacut ceea ce vad.
    Acest forum se dorea informativ.
    Bag de seama insa ca se incearca influentarea credulilor ca sa-si poata vinde smecherii gogosile lor expirate.
    Astept inca explicatii la fraza de mai sus, afirmatiile tale sunt foarte grave.
    Ultima modificare făcută de Tom; 2nd March 2015 la 18:13.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

dascalescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    38

Implicit

Thread-ul acesta este numit "Mai este Page Rank-ul un metric dupa care ne putem ghida?"
    Eu am incercat cu subiect si predicat sa afirm ca NU ne mai putem ghida bazandu-ne pe PR pentru ca nu mai este actualizat de foarte mult timp.
    Fiecare e insa liber sa ia in considerare ce factori doreste, fara sa dea explicatii nimanui. Pana la urma, nici nu conteaza ce metric sintetic sau analitic foloseste fiecare.
    Atat timp cat metoda aleasa genereaza $$, totul e ok.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de dascalescu Vezi Post
    Thread-ul acesta este numit "Mai este Page Rank-ul un metric dupa care ne putem ghida?"
    Eu am incercat cu subiect si predicat sa afirm ca NU ne mai putem ghida bazandu-ne pe PR pentru ca nu mai este actualizat de foarte mult timp.
    Fiecare e insa liber sa ia in considerare ce factori doreste, fara sa dea explicatii nimanui. Pana la urma, nici nu conteaza ce metric sintetic sau analitic foloseste fiecare.
    Atat timp cat metoda aleasa genereaza $$, totul e ok.
    Am inteles parerea ta, am explicat unde este cazul si am discutat pe topic, fiecare cu argumentele lui. Exact despre Pr este topicul.

Dar problema mea este alta, ma intereseaza explicatia la frazele de mai sus, asta lipseste.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

catalint este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    1st December 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    31
    Posturi
    50
    Putere Rep
    21

Implicit

Conteaza pr-ul, normal, daca n-ar conta atunci de ce l-ar mai aloca google?

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    25

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Voi reaminti colegilor de forum ca demult go0gle nu mai arata de pe care keywords ajung vizitatorii pe site. Asta s-a intamplat pentru ca webmaster-ii sa ramana in ceata. Oare inseamna ca nu mai conteaza de pe ce keywords vin vizitatorii? Conteaza enorm, doar ca go0gle este secretos. Daca de maine go0gle nu va mai afisa deloc informatia de PR, oare inseamna ca ea nu mai conteaza? Nu. Inseamna ca go0gle ne lasa si mai mult in ceata.

Cand PR-ul era actualizat, toata lumea il considera factorul cel mai important la cumpararea de linkuri. Daca de maine nu mai avem deloc PR, vom pierde un indicator de baza. Ma indoiesc ca go0gle va afisa public noul GR sau cum s-o mai chema dupa noul algoritm.

SeoMox este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    26th October 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    405
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de Vicarious Vezi Post
    Voi reaminti colegilor de forum ca demult go0gle nu mai arata de pe care keywords ajung vizitatorii pe site. Asta s-a intamplat pentru ca webmaster-ii sa ramana in ceata. Oare inseamna ca nu mai conteaza de pe ce keywords vin vizitatorii? Conteaza enorm, doar ca go0gle este secretos. Daca de maine go0gle nu va mai afisa deloc informatia de PR, oare inseamna ca ea nu mai conteaza? Nu. Inseamna ca go0gle ne lasa si mai mult in ceata.
    Tin sa te contrazic aici, go0gle a scos butonul din analitycs care arata de pe care keywords ajung vizitatorii pe site, dar se poate accesa din alta parte si poti vedea in mare aceleasi statistici.
    Ultima modificare făcută de SeoMox; 4th March 2015 la 14:04.
    Servicii de Promovare Online si Marketing.

Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Linkuri pe pagini cu Page Rank 4-7 ON PAGE!!!
    De diet.popu în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 44
    Ultimul Post: 25th July 2013, 12:18
  2. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 12th December 2011, 22:50
  3. Google Page Rank este cazut..
    De diet.popu în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 6th October 2011, 14:26
  4. Page Rank 10
    De Duncan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 22