Confirm si eu update-ul si, totodata, pot sa ma felicit pentru predictie: Ne paste un update de Pagerank
Confirm si eu update-ul si, totodata, pot sa ma felicit pentru predictie: Ne paste un update de Pagerank
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
E intr-adevar PR update. Am observat cateva schimbari pe unele site-uri de pe .com, insa nicio schimbare la site-urile personale (de pe .ro).
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Si eu am luat 2 la 2 site-uri si mi-a scazut la unul de la 3 la 1 in rest nimic.
Confirm si eu update-ul. Mi-a scazut un singur site de la 4 la 3, in rest la fel si cateva site-uri noi au luat pr 2.
Nicio modificare la mine pe cele 4 siteuri
Da, este un update... dar din ce observ, e doar pt site-urile noi, care n-au prins celelalte update-uri. Poate cineva confirma/infirma? Eu m-am uitat asa rapid pe cateva site-uri mai vechi si nu s-a modificat nimic
Signatura lipsa
update-ul are loc tot deodata sau poate sa dureze 1-2 zile?
Kinetoterapie si fizioterapie la cabinet de recuperare medicala
76 de siteuri monitorizate, nici o modificare o-O
Am primit pr si pe site-uri vechi de 4 ani, credca dureaza ceva mai mult update-ul asta, am vazut schimbari inca de ieri noapte.Da, este un update... dar din ce observ, e doar pt site-urile noi, care n-au prins celelalte update-uri. Poate cineva confirma/infirma? Eu m-am uitat asa rapid pe cateva site-uri mai vechi si nu s-a modificat nimic
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)