Ce stiti de update Page Rank? Am doua site-uri care au luat PR3, astazi, in rest nici o miscare. Stiti ceva?
Ce stiti de update Page Rank? Am doua site-uri care au luat PR3, astazi, in rest nici o miscare. Stiti ceva?
Așa se pare! Și eu am sărit cu blog-ul personal de la 2 la 3. Acum, am de verificat o mulțime de site-uri, cred că este update pagerank sigur!
127.0.0.1
Guys, de ce deschideti un nou thread, cand exista deja unul dedicat acestui subiect? : http://forum.seopedia.ro/google/1006...pdate-118.html
Rog un moderator sa le uneasca.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Exact, chiar se intampla! Un alt website avea zero acum 10 minute si acum are 3.
Am verificat peste 10 site-uri si nici o schimbare pana in prezent. Mai astept sa vad daca apare ceva ca mie greu sa cred ca nici unul nu va creste sau va scadea.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Se pare ca da, intr-adevar este update. Spre deosebire de "glumele" de la updateurile trecute, de data asta observ ca schimbarile sunt normale.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Observ ca la site-urile cu Page Rank, nu sunt modificari, poate urmeaza. Google, este torusi glumetz! Un domeniu cu o pagina si doua randuri de text a luat PR2. O alta curiozitate - un domeniu redirectionat care a avut PR4, a ramas fara PR si acum a primit 3. Domeniile noi de o luna, au luat toate 3. Sunt curios daca site-urile care au sarit data trecuta de la PR0, la 5 sau 6, vor ramane cu acelasi PR, sau vor avea scaderi.
Am prins PR 2 la subdomeniul din semnatura (vechime aprox. o luna)
Mie mi-au dat pr 4 și 3 la câteva siteuri penalizate de Panda acum o săptămână și aveau 0 până azi. Ce să mai zic?...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)