S-au observat si la mine modificari pana la urma.
Eu folosesc:
Online Free PageRank checker,Mass Page Rank Check,Bulk PR lookup tool pentru a verifica mai multe adrese deodata.
S-au observat si la mine modificari pana la urma.
Eu folosesc:
Online Free PageRank checker,Mass Page Rank Check,Bulk PR lookup tool pentru a verifica mai multe adrese deodata.
Kinetoterapie si fizioterapie la cabinet de recuperare medicala
La mine un site pe index a ramas neschimbat, dar pe restul paginilor +1
Dap, toate site-urile noi au luat +1 si +2, iar cele vechi au ramas absolut toate cu acelasi PR, oarecum normal, site-urile noi sunt intotdeauna ajutate la inceput pe cand cele vechi trebuie sa te ocupi constant de ele, iar cum cred ca la fel ca si mine majoritatea uitam de aducerea de link-uri la un moment dat pentru site-urile vechi, Google nu are motiv ca sa modifice PR-ul, asta daca nu esti penalizat sau nu primesti link-uri naturale de calitate intre timp.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
la site-urile vechi nici o modificare, din pacate. 2 site-uri noi au primit pr 1.
Urmeaza o cura pentru detoxifierea organismului.
Confirm și eu, încă nu am apucat să verific la toate, însă cum zice și I. Laurențiu, mă felicit pentru: Vine Un PageRank Update. Când am scris articolul pe 1 noiembrie, cei care au comentat au zis că sunt nebun...
127.0.0.1
Interesant update. Am un site pe care postez aproape zilnic si i-a scazut PR-ul. In rest, o urcare de la 0 la 1, si atat. Decat alte scaderi, mai bine mentineri. E ok.
@Impulsive Voi si mayasii ce le mai stiti ...
Site cu vechime +1.
Acum 2 minute am actualizat PR-ul siteurilor din directorul web pe care il detin.
Total site-uri: 3679
Statistici inainte de Page Rank update:
Site-uri cu Google PR 0: 1160
Site-uri cu Google PR 1: 1046
Site-uri cu Google PR 2: 872
Site-uri cu Google PR 3: 432
Site-uri cu Google PR 4: 140
Site-uri cu Google PR 5: 26
Site-uri cu Google PR 6: 3
Site-uri cu Google PR 7: 0
Site-uri cu Google PR 8: 0
Site-uri cu Google PR 9: 0
Statistici dupa Page Rank update:
Site-uri cu Google PR 0: 1157
Site-uri cu Google PR 1: 1045
Site-uri cu Google PR 2: 877
Site-uri cu Google PR 3: 431
Site-uri cu Google PR 4: 140
Site-uri cu Google PR 5: 26
Site-uri cu Google PR 6: 3
Site-uri cu Google PR 7: 0
Site-uri cu Google PR 8: 0
Site-uri cu Google PR 9: 0
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)