@ Nic
Cred ca cei ce si-au castigat o pozitie pe .com nu vor dori sa treaca pe .xxx si vor fi chiar anti-xxx . Exista intotdeauna nouveniti in sistem , lupii tineri , cu mai putina sau chiar mai multa forta financiara , care au o noua sansa prin aceasta noua extensie . Ei vor fi cei ce vor profita de .xxx .
Exista bineinteles si dezavantaje dar exista si avantaje xxx fata de .com
1) Va fi folosit ca exprimare a unei identitati de nisa . ccTLd-urile au crescut foarte mult intrucat exprima identitatea nationala si/sau culturala ; in fond , un nume de domeniu e ca si un titlu de carte , ma ajuta sa exprim cat mai scurt si implicit relevant un mesaj
2) ofera descriptivitate cu o scurtime si implicit memorabilitate mult mai mare ; fete.xxx intalniri.xxx filme.xxx forum.xxx este mult mai descriptiv decat fete.com , intalniri.com , filme.com , forum.com si mai scurt decat fetexxx.com intalnirixxx.com filmexxx.com forumxxx.com
3) Un potential de notorietate enorm ; nu stiu cati manelisti din Romania au auzit de .com dar de xxx cu siguranta au auzit toti .
@ StarNet
In Romania sunt indivizi care nu au auzit web sau au auzit web si scriu incorect ueb . Nea Stanel , vecinul meu de la tara in varsta de vreo 67-68 de ani , a auzit vag de web nu stie prea bine ce inseamna si nu stie sa-l scrie corect . El insa nu are internet , a mai vorbit prin intermediul internetului , de cateva ori , de la fiul sau de acasa cu fata lui din Spania .Ca el , nestiutori ai semnificatiei web-ului sunt multi altii . In Romania rurala si/sau Romania septuagenara gasim cu siguranta multi ca el .
Daca vorbim de grupa pregatitoare , ciclul primar deja vorbim de o populatie romana care in majoritatea covarsitoare au auzit de web , stiu semnificatie si stiu sa scrie corect . Ca ei majoritatea tuturor celor care folosesc internetul mai mult de o data pe saptamana .
Cei ce contribuie la supertendintele pe internet nu sunt toata populatia Romaniei ci numai acei ce-l utilizeza in mod curent ori acestia stiu cu web-ul .
Nu am o statistica drept argument , dar asa ochiometric pot sa spun ca 90 % din cei ce patrund semnificatia extensiilor com si net stiu semnificatia si scrierea web-ului .
Raman la parerea ca taxa anuala e primordiala in viitorul acestei extensii .
Ce va fi vom vedea . Noi sa fim sanatosi !

Răspunde cu citat