Care gazduire credeti ca e mai buna calculand dupa uptime si pret !
De la firmele care le stii voi ?
Care gazduire credeti ca e mai buna calculand dupa uptime si pret !
De la firmele care le stii voi ?
pentru mine momentan e hostgator .com. ca pret uptime calitate
Merg pe hostmonster,serverele lor au 8cpu hostgator doar 2,nu fac fata la trafic mare.
Am observat ca nu sunt la fel de optimizati ca hostmonster,poti rula un script php pe el ore bune pana pica servu ori ii da restartsi multe alte chestii mici care adunate conteaza,pt mine hostgator e de 7,hostmonster e de 9
pentru proiectele fara necesitati speciale eu folosesc godaddy.com si pot spune ca sunt multumit (nu am avut pana acum probleme ca sa imi dau seama de modul in care se comporta in situatii dificile, insa pentru intrebari standard au raspuns relativ prompt la email - nu au live help - si acopera relativ bine tot ce trebuie pt un site mediu);
cred ca in unele momente s-ar putea misca mai repede, insa pentru un server international conexiunea e decenta;
in Romania recomand claus.ro
Host romanesc folosesc de la smart-hosting si beonline (romtelecom) Sincer sa fiu smart-hosting e mai bun decat romtelecomul....![]()
Cauta Anunturi Gratuite sau Odorizante Profesionale
folosesc
1and1 - e ok
servage.net - nu prea e ok... a picat de cateva ori, ce-i drept perioade scurte de timp, cel mai mult ma enerveaza ca nu-ti ofera ce scrie in pachetul pe care-l cumperi.
Despre 1and1 am auzit si eu numai lucruri bune, dar pe forumuri din alte tari, in Romania nu prea sunt cunoscuti, din cate am observat eu.
eu folosesc oklop.com si sunt foarte multumit !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)