Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Care este singura si cea mai buna metoda?

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    983
    Putere Rep
    45

Implicit Care este singura si cea mai buna metoda?

Exista o singura metoda de a ajunge in topul rezultatelor google ?
    E posibil sa existe ceva ascuns, nescris pe acest forum, prin care sa poti ajunge pe prima pozitie dupa un cuvant ?
    Orice, poate sa fie sa cumperi linkuri si doar atat, e suficient ? Sau sa insisti pe optimizare on-page si doar atat ?

startblog este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd December 2007
    Locaţie
    Constanta, Romania
    Posturi
    297
    Putere Rep
    32

Implicit

Ambele! Nu faci nimic fara schimb de linkuri si nu faci nimic fara optimizare on-page... Gandeste-te cum ai optimiza pentru un anumit cuvant doar din LE?

leonte este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th April 2008
    Posturi
    87
    Putere Rep
    0

Implicit

chestiile "ascunse" au efect de scurta durata

sobolanu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th April 2008
    Vârstă
    45
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Marius ISP Vezi Post
    E posibil sa existe ceva ascuns, nescris pe acest forum, prin care sa poti ajunge pe prima pozitie dupa un cuvant ?
    In mod sigur. Dar aici sunt doar doua categorii de oameni care stiu acel "ceva ascuns": cativa webmasteri care in urma multiplelor incercari/deductii/etc au ajuns sa exploateze niste lipse/slabiciuni ale google. Ceilalti sunt angajatii google.

Nici unii nici altii nu prea scriu pe forumuri cum poti profita de google. Ramane sa descoperi singur.

GExGE este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    13th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    373
    Putere Rep
    37

Implicit

Cu siguranta sunt medote care te urca destul de mult in rezultatele google la anumite cautari, dar in acelasi timp sunt si foarte multi factori care influenteaza aceste rezultatea (pe langa concurenta mai sunt si schimbarile la algoritm google, comportamentale - ma refer la faptul ca de craciun se cauta mai mult "cadouri" /etc).

Cel mai important lucru, dupa parerea mea, este respectarea indicatiilor spuse la Webmaster Guidelines (intreaga sectiune My site and Google ar trebui citita) dar si regulile de compozitie ale unui document (headings, paragrafe, rezumate, descriere document, cuprins document si multe altele).

Pe locul doi ( hmm .. deja top ) ar fi contentul. Multi nu constientizeaza ca trebuie sa aiba mult continut pe un site, mult continut si de calitate - prin calitate eu inteleg informatia cu care ramane un utilizator dupa ce citeste textul (pana la urma scopul principal e un numar cat mai mare de vizite). Evident eu as renunta la ideea de a insera in exces cuvinte cheie, textul devenind greu de citit (si enervant )

Nu stiu cat o sa mai tina fuga asta dupa inscrisul site-ului in sute de directoare. Nu este mai natural sa ai un continut de calitate si care sa fie link-uit de cei carora le-a placut? Stiu, e mai greu asta, link-urile apar destul de greu, nu multi stiu sa puna link-uri pe forumuri / bloguri, dar sunt sanse mult mai mari ca acel link sa ramana mult timp (directoarele tot apar si dispar) si in acelasi timp este mai aproape de targetul tau (si uite asa se indeplineste si regula: e mai bine sa ai ibl-uri de pe site-uri de acelasi profil).

Nu sunt impotriva metodelor promovare/optimizare amintite prin forum, dar aceste metode isi au rostul abia dupa ce poti sa asiguri site-ului un continut de calitate. Cum zicea si leonte - efecte de scurta durata.

Mda .. uite un text optimizat pt cuvintele "continut" si "calitate"
    moviereads.com - flip pages, not content

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 38
    Ultimul Post: 7th August 2010, 01:34
  2. Este profitabil? Functioneaza metoda? Pareri
    De ConstantinLG în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 8th July 2009, 23:17
  3. Este twitter o metoda de a mai castiga trafic?
    De c|neva în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 12th September 2008, 15:41
  4. Care gazduire credeti ca e mai buna ?
    De matican în forumul Hosting
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 5th June 2008, 14:04
  5. Cea mai buna metoda de stabilire a densitatii optime pentru un keyword
    De k-man în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 15th May 2007, 17:49

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •