Pentru moderatori!
Nu stiam unde sa postez, este sau nu SPAM? ...dupa legislatie cred ca da. Ce ziceti voi?
Am primit din nou o invitatie. De data aceasta de la myband. ro
...am copiat textul, am accesat site-ul lor si le-am trimis mesajul.> ----- Original Message ----- From: "andrei88888888"
> <andrei88888888@yahoo.com>
> To: <xxxxxxxx@xxxxxx.ro>
> Sent: Tuesday, May 08, 2007 3:26 AM
> Subject: Invitatie speciala MY BAND
>
>
>> Celebritatea te asteapta pe myband.ro
>> Plictiseala si anonimatul au ramas pe dinafara. Pentru tine insa, mai
>> este loc destul!
>>
>> andrei88888888 te invita pe mayband.ro, cea mai mare comunitate
>> on-line de artisti, formatii si fani. andrei88888888 este unul dintre
>> amicii tai care s-au convins ca nu glumim si are deja cont pe
>> myband.ro Daca nu crezi, ne poti verifica:
>> myband.ro/members/6300
>>
>> Nu trebuie decit sa iti placa muzica, de restul ne ocupam noi! Poti
>> asculta muzica gratuit si poti profita de calitatea de membru aflind
>> primul despre evenimente, concerte si show-uri artistice. Deschideti
>> un cont de membru myband pe myband.ro/member_signup_6281
>>
>> Nu te multumesti cu atit? Vrei sa treci din postura de fan in cea de
>> vedeta? Myband s-a gindit si la asta, asa ca poti trece la fapte.
>>
>> FA-TE auzit!!! FA-TE vazut!!! FA-TE celebru!!! Uploadeaza pe net
>> muzica ta si ai sansa sa te remarce producatorii, studiourile si
>> casele de discuri. Incepe prin a-ti deschide un cont de
>> artist/formatie pe myband.ro/musicband_signup_6281
>>
>> Te-am facut curios si vrei sa sti mai multe? Te asteptam pe
>> myband.ro
Dupa cateva ore, raspunsul din partea myband. ro - cel putin au raspuns - perfect.
Cel de la myband. ro ma trimite pe disclaimer-ul lor
...in punctul respectiv din disclaimer, atentie la ultima parte, legata de adresbook-ul celor care sund de acord cu serviciul oferit de myband. rohttp://www.myband.ro/disclaimer --- cred ca punctul 6 te intereseaza in special.
...deci cred ca din nou s-a gasit o gaurica in legislatia din Romania, iar victimile sunt utilizatorii, cei care folosesc adrese eMail gratuite pe la yahoo (asa le trebuieLa inregistrarea contului pe Myband.ro exista optiunea de a invita prietenii din lista de Yahoo Mesenger (c) Yahoo inc. Serviciul se actioneaza prin introducerea username-ului si parolei din contul de Yahoo Mesenger (c) Yahoo inc. In nici un caz parola si userul de Yahoo Mesenger (c) Yahoo inc. nu este stocat/salvat pe serverul Myband.ro, ci doar folosit pentru returnarea listei de prieteni. Acest pas din cursul inregistrari nu este obligatoriu, insa prin introducerea parolei de Yahoo Mesenger (c) Yahoo inc. va exprimati acordul explicit ca Myband.ro sa trimita automat email-uri de invitatie prietenilor vostri din serviciul Yahoo Mesenger (c) Yahoo inc.)
Sa vedem de cat timp au politicienii si 'expertii' de internet din Romania pana cand inchid si aceasta gaura!
Ce ziceti voi, care este reglementare legislativa in asemenea cazuri?
...eu zic ca este SPAM, deoarece in acest caz myband nu are consintamantul 'prietenilor' utilizatorilor lor pentru a le trimite mesaje.
Myband are consintamantul utilizatorilor la ei inregistrati sa le trimita newsletter, dar nu ale 'prietenilor' acestora.
...sau gresesc eu undeva?

)
Răspunde cu citat