<META NAME="description" CONTENT="descriere">
Sau
<META NAME="description" CONTENT="descriere" />
Care sunt efectele negative daca am folosit prima varianta?
<META NAME="description" CONTENT="descriere">
Sau
<META NAME="description" CONTENT="descriere" />
Care sunt efectele negative daca am folosit prima varianta?
Este ca diferenta intre <br> si <br />. Ideea e ca elementele care nu se inchid in mod explicit (cum ar fi <a href="...">...</a>) trebuie inchise cu spatiu si slash inainte de >
Corecta este deci a doua varianta, pentru a respecta specificatiile. Insa nu e nici o problema sau penalizare daca ai folosit-o pe prima.
Eu cred ca depinde de standardul folosit, pt. site-urile care folosesc html 4.0 este indicata prima forma, pt. xhtml se recomanda varianta 2.
Astept si eu si alte pareri.
Ultima modificare făcută de w!ll; 1st October 2008 la 15:15.
prima varianta html
a doua varianta xhtml
nu e nicio problema daca folosesti oricare din cele 2 variante fie pe html sau xhtml. e vorba doar de validare conform standardelor w3 si de cum iti definesti tipul documentului.
Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.
Din punct de vedere al crawlerelor si al browserelor nu conteaza. Vor fi interpretate bine.
Iar la capitolul validari, vor fi ambele valide html 4. A 2-a nu este valida xhtml deoarece are tagul scris cu UPPERCASE.
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
Daca ai declarat HTML atunci sunt corecte ambele variante deoarece HTML este mai intelegator .
In XHTML numele tagului si atributul trebuie scris cu litera mica si, in plus ,oricarui tag deschis ii corespunde unul de inchidere sau "/" .Prin urmare niciuna din cele doua variante nu este corecta in XHTML.
E bine totusi sa ai un tag corect , ori prima varianta si HTML ori
<meta name="description" content ="descriere" /> si XHTML .
Ultima modificare făcută de Broscoi; 1st October 2008 la 22:53.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)