Citind acest forum am constatat ca foarte multi dintre voi au deja multa experienta in crearea unei retele de site-uri, seo, sem etc. Este clar ca pe langa placerea de a lucra in acest domeniu (daca inteleg bine multi dintre voi sunteti freelanceri) exista si o rasplata materiala pe masura. As vrea sa initiez o discutie despre care ar fi primii pasi spre atingerea succesului in aceasta "bransa". In mod evident, o reteta clara de succes nu poate exista dar sunt sigur ca fiecare dintre voi ar putea veni cu cateva idei constructive pentru cei care sunt la inceput de drum.
Sa zicem ca am gasit o nisa favorabila, putin exploatata in Romania, unde as putea crea 3-4 site-uri. Deja ele sunt schitate pe hartie si, citind acest forum, sunt sigur ca ma voi descurca sa fac un pic de optimizare pentru ca ele sa ajunga in pozitii bune la Google pentru anumite cuvinte cheie. Mai mult, cred ca pot gasi si niste solutii pentru a atrage inca din start un anumit numar de vizitatori (100-200/zi). Ce trebuie sa am in vedere in continuare? Care ar fi urmatorul pas?