Repet: Multumesc celor care au facut aprecieri pozitive si in special lui Diana care a simtit ca trebuie sa clarifice acest thread.
PR 7-8 TudorBiz?Merci de urari dar PR oricum nu mai valoreaza mare lucru.
Krumel, din pct. meu de vedere, era o discutie despre o situatie comerciala tratata in zeflemea desi toate aspectele erau clare si usor de identificat cu atat mai mult cu cat o mare parte din voi sunteti competenti sa clarificati o astfel de discutie in 5 min. Ramane sa ma lamuresc ce trebuia sa inteleg din "Astfel de directoare ar trebui scoase din liste".
Consider ca am avut un limbaj prea decent fata de cei care se simt vizati, comparativ cu impostura in care se scalda. Nu mi-am permis sa pronunt niciun nume si nicio apreciere.
tataraseni, ce te face sa crezi ca ai dreptul sa discuti cu sau despre mine? Intrebarile tale ce legatura au cu SEO? Nu astept raspuns.
Ce se intampla la federal.ro nu este treaba ta (vorba proverbului) iar calitatea comentariilor tale la adresa federal.ro este penibila. Asuma-ti suturile primite si incearca sa creezi ceva - deviza ta "Director web premium ! Promovare la superlativ !" spune totul.
Krumel, despre ce IBL si SEO discuta tataraseni si care din comentariile lui ti se par "decente" si ontopic?
Ma vad nevoit sa-ti solicit inchiderea acestui thread (case closed) desi prefer stergerea lui ptr ca un vizitator obisnuit isi poate face o impresie gresita pana sau daca ajunge la pagina 3.
PS Daca cineva considera relevante ptr SEO/IBL intrebarile din postul anterior, va stau la dispozitie dar voi dati o berea![]()

Merci de urari dar PR oricum nu mai valoreaza mare lucru.