www.seo-xperts.com
Daca aveti resurse legate de SEO, please submit
As vrea si niste pareri, daca este posibil.
www.seo-xperts.com
Daca aveti resurse legate de SEO, please submit
As vrea si niste pareri, daca este posibil.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Salut Cristian,
scrie jos asa SEO Resources: 5 - SEO Categories: 289
cam unde sunt alea ....ca le-am cautat si m-am plictisit dupa 4 clickuri
incearca sa afisezi si nr de articole pt fiecare sectiune...astfel o sa stiu unde sunt 2 articole si unde nu ai nici un articol
De asemenea pune o data cu ultimul update....
Numai bine,
Florin
"SEO Resources: 5 - SEO Categories: 289" astea sunt de forma?
Nu sunt domle' de forma. Da "last added" :wink:Originally posted by ciuboflo
[b]"SEO Resources: 5 - SEO Categories: 289" astea sunt de forma?
Crezi ca e asa de bine sa faci spam cu "SEO [cuvant]" pe pagina principala? Adica... cred apare SEO de vreo 50-60 de ori cel putin...
In rest... e cam gol. Un director nu e un director fara continut. Scriptul se putea face (sau eventual copia) in 10 minute.
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
Chiar daca, eu nu as lansa asa ceva fara sa adaug macar cateva link-uri la fiecare categorie... Adica daca intra cineva care vrea sa adauge un link, sunt sanse destul de mare sa iasa (cel putin asa fac eu) daca vede ca e gol... Daca faci un efort de 1-2 zile si adaugi cum am zis eu, sa ai cateva sute de link-uri cel putin, o sa ai si continut si vizitatori mai multi. Si nu e problema de resurse ca gasesti pe Internet o gramda de colectii de link-uri despre SEO... copy/paste si gataOriginally posted by Krumel
[b]Normal ca e gol. E la inceput. Asteapta "oferte".
Sau exista oricand varianta sa stai sa astepti Craciunul ca sa iti vina vreun vizitator bezmetic si sa bage link... :roll:
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
WeaselMan, ai rabdare. Cristian nu e la primul director facut.
Sa nu ne pripim.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Cand am lansat Webxperience a fost la fel. In doua saptmani aveam 1000 link-uri fara sa adaug eu niciunul.Originally posted by WeaselMan
[b]Sau exista oricand varianta sa stai sa astepti Craciunul ca sa iti vina vreun vizitator bezmetic si sa bage link... :roll:
Teoria ta este 0.
Pai site-ul e in curs de dezvoltare, presupun ca in momentul de fata se lucreaza la optimizarea lui, nu are momentan interes foarte mare ca utilizatorii sa-l gaseasca util. Probabil peste cateva luni... Si oricum din directoare putina lume e interesata sa aduca vizitatori, mai mult link-uri, prin urmare conteaza mai mult sa mai putind daca site-ul e populat asa cum ar trebui.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)