Diana are Dreptate, eu m-am inselat...!
Diana are Dreptate, eu m-am inselat...!
Ultima modificare făcută de Toto; 10th February 2007 la 03:21.
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Mda, ai si tu dreptate. Daca e sa fie pe bani atunci trebuie sa existe niste conditii decente.
Anyway, mie imi place directorul in cauza. E un director bun. Se vede ca s-a muncit un pic la el.
Ma intreb daca ai inteles ceva din postul meu... Nu este vorba ca este pe bani sau moka, nu este vorba ca imi place sau nu... Pentru ca si mie imi place directorul respectiv ... Problema este ca isi incalca Acordul si ca isi mint clientii ca le vand linkuri directe, cand de fapt nu este asa.
Cat despre munca depusa, am niste rezerve... Vad ca este un template Solucija folosit, si probabil si directorul este un script free, cosmetizate de ei... Dar nu asta e problema mea... A fost optiunea lor, si nu au decat sa se spele cu ele pe cap...
Ma tot uit in directorul ala si nu inteleg discutia de fata.
Link-uri premium prezentate intr-un iframe sunt doar cele din dreapta, sub titlul de Link-uri premium si care afiseaza aleator link-uri premium. Si care au intradevar atributul nofollow.
Dar ceea ce spun ei si citeaza si toto
Apare cum trebuie in fiecare categorie, intr-un chenar albastru, pe fond albastru, cu link direct, poza si descriere. Adica asa cum apare in citat.2.2.1. Afişarea în cadrul categoriei adecvate specificului de activitate al beneficiarului, într-o poziţie favorizată, a unei casete conţinând descrierea furnizată de beneficiar, împreună cu titlul şi o captură reprezentativă a site-ului beneficiarului în format grafic de 120x80 pixeli. Tipul de legătură din aceasta pagină către site-ul beneficiarului este direct.
Si in chenar scrie PREMIUM. Si sunt singurele linkuri directe din pagina.
Imi scapa mie ceva?
Ultima modificare făcută de Diana; 10th February 2007 la 00:47.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Tu te referi la linkurile din poza1 si eu la cele din poza2.
Am inteles... Ideea e ca pe mine nu ma intereseaza cum listeaza ei siteurile din director.. cu nofollow, fara, etc ... Eu sesizam incalcarea acordului pentru Link Premium. Atat... nu stiu de ce ai adus discutia despre celelalte linkuri...
Pentru ca tu spui ca asta incalca ei
Dar citatul se refera chiar la linkurile alea incadrate in albastru, care sunt linkuri directe. Deci mie mi se pare ca nu incalca nimic. Ma refer doar la ce ai adus tu in discutie si nu la altceva, ca n-am citit tot acordul.2.2.1. Afişarea în cadrul categoriei adecvate specificului de activitate al beneficiarului, într-o poziţie favorizată, a unei casete conţinând descrierea furnizată de beneficiar, împreună cu titlul şi o captură reprezentativă a site-ului beneficiarului în format grafic de 120x80 pixeli. Tipul de legătură din aceasta pagină către site-ul beneficiarului este direct.
Ultima modificare făcută de Diana; 10th February 2007 la 02:30.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)