Whatever... Nu mai conteaza... Raman la opinia mea...
Whatever... Nu mai conteaza... Raman la opinia mea...
Ultima modificare făcută de Toto; 10th February 2007 la 02:10.
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Da mai, exact la linkurile alea din stanga ma refer. Sunt singurele linkuri directe din pagina. Si scrie premium pe ele. Si sunt cu link direct si din pagina categoriei si din pagina detaliata. Arata-mi tu cum ai ajuns la concluzia ca alea sunt nofollow si mananc nofollow-ul ala.
Ultima modificare făcută de Diana; 10th February 2007 la 02:14.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
toto are dreptate. Link-urile premium sunt cu redirect. In schimb cele normale sunt directe.
Vezi ca toto s-a razgandit.
Ultima modificare făcută de Diana; 10th February 2007 la 10:01.
Nu stiu ce razgandire e deoarece nu am vazut ce a fost inainte de editarea ultimului post. Oricum imi mentin ceea ce am spus ca doar am vazut cu ochii mei.![]()
Pai citeste editarea primului post, nu a ultimului![]()
Cred ca o iau si eu pe urmele lui (desi primul post al lui toto a fost confirmat de ce vazusem pe site). Ca nu vreau sa intind discutia aiurea cu tine si sa ajungem eventual si sa ne ciondanim. Iti sunt suficient de recunoscator pentru ajutorul acordat ca sa fac asa ceva.
L-am convins si pe Aurel pe PM![]()
Specific asta, pt ca cine citeste threadul asta, sa nu ramana cu impresia ca e totusi ceva in neregula cu federal.ro. Oamenii sunt ok, ce au zis ca ofera, aia ofera.
Problema lor (si cea care a generat confuzia din acest subiect) este ca nu au specificat exact pozitia acelor linkuri si daca nu te duci pe o categorie care are linkuri premium ca sa vezi cum apar si cum arata, omul se duce cu ochii si analiza direct pe coloana din dreapta, unde e o caseta cu linkuri premium afisate aleator intr-un frame si care intradevar nu sunt directe.
Pe de alta parte cand apasa pe un link din caseta aia, la mine caseta dispare ramanand decat bara cu titlul linkuri premium si nu mai face nimic altceva.
Pentru amatorii de "senzatii tari" federalul are la baza scriptul de la esyndicat.com ...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)