Citat Postat în original de mmariusel Vezi Post

Lista ta este copie la toate listele de pe net (incluzando) pe a mea. Problema ca in afara de lista mea, putine sunt actualizate odata la cateva vile. Cuvintele cum ca sun verifcate de voi e falsa, lista contine directoare care sunt de MUUULT moarte. Uite asa luat din notitele mele cateva exemple legate de "lista ceea mai completa" originala care o propui:
Multumesc pentru parere mmariusel.

Lista am construit-o in felul urmator: am adunat tot felul de alte liste de pe web dupa care am verificat fiecare site manual sa vedem daca functioneaza. Odata ce am facut o lista de cateva sute de directoare am cautat in google "directoar web" si am adaugat tot ce nu aveam in acea lista (peste 200 de directoare). Cand spun ca le-am verificat, inseamna ca am verficiat functionalitatea lor si am actualizat PR-ul nu am avut timp sa adaugam la toate si pagina de inscriere dar o sa o facem pe masura ce folosim lista.

Pot sa iti spun 100% ca nu am copiat nimic de la tine. Mie personal imi pare destul de greoi modul de lucru al programului tau, cu atat mai mult sa copii ceva de la tine. Trecand peste critica este un program reusit pentru care te felicit.
In alta ordine de idei, nu vreau sa concurez cu tine si cu nimeni altcineva.
Imi place sa construiesc lucruri utile pentru mine iar daca le pot imparti si cu voi, cu atat mai bine. Piata romaneasca este muuuult prea mare si avem toti suficient de mult de munca. Mai avem mult pana sa avem concurenta in Romania.

Revenind la lista mea de directoare web, pot sa iti spun ca am inceput sa verificam fiecare site manual in ceea ce priveste pagina de inscriere, daca transfera PR, cer cont sau linkback.

In orice caz, eu si colegii mei folosim zilnic aceasta lista si o sa facem updateuri pe masura ce observam neconcordante. Toate verificarile le facem manual.

O zi excelenta,
gotic