@Dragos
Pretul mai mare nu garanteaza si calitatea. Ti-o spune unul prin mana caruia au trecut in ultimii doi ani peste 50-60 de content-writter-i. Si cand vei avea de scris 25-30.000 de articole, as vrea sa vad cum iti gandesti bugetul si ce pret oferi. Omiti un lucru esential (printre altele): eu nu veneam cu o comanda de 3 articole pe luna, ci cu volum la capacitatea maxima a celui care scria.
Hai sa-ti fac un calcul sumar: 30.000 x 5 lei = 150.000 de lei. 30.000 x 15 lei = 450.000 de lei. Daca ai sesizat diferenta, trecem mai departe. Cum recuperezi cei 450.000 de lei dintr-un continut pe care nu-l vinzi si, exceptand 2-3 banner-e aruncate aiurea, nu-l monetizezi nicicum? Sa-ti prezint si niste statistici pe baza acelor articole scrise cu 5 lei? S-ar putea sa ramai foarte surprins.
Per total, am inteles ideea ta. Piata ecommerce creste, piata afilierii creste, piata serviciilor creste. Iti respect parerea, dar te contrazice piata. Apelez la o gama foarte mare de servicii...si crede-ma, niciunul nu mai e la nivelul anilor 2007-2009 ca preturi, ci la 40-60% din preturile de atunci. Daca asta inseamna ca piata a crescut, eu nu pot decat sa ma bucur.

Răspunde cu citat