Pagina 1 din 7 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 70

Subiect: Bani online 2014-2017

midanius este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    5th June 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    291
    Putere Rep
    33

Lightbulb Bani online 2014-2017

Am citit aici pe forum subiecte incepute acum 2, 3 ani, despre bani online, nise, monetizare etc. Cred ca ar fi necesar un subiect despre viitor. Incotro se indrepta online-ul ? Care vor fi sursele de venituri peste 2 sau 3 ani. Multi cauta sa inceapa business-uri de viitor. Multi poate abia acum dau cu nasol de online si nu vor sa mearga pe carari deja batatorite si vor ceva nou

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

Implicit

Eu cred ca merketingul afiliat se va dezvolta si mai mult pe .ro. Inca mai sunt chestii la care trebuie lucrat, atat din partea advertiserilor, din partea afiliatilor cat si din partea celor care intermediaza, precum 2p si alte platforme de genul.

Ca tren, cred ca tot ce are legatura cu mobilele (ma refer la "mobile", cu accentul pe i, nu la mobile de apartament), iar pt asta design-urile responsive si site-urile care se vad pe bine dispozitive mobile sunt un "must have" in viitorul apropiat.

Eu personal vreau sa ma axez mai mult pe afiliere in 2013, pentru ca pare sa fie suficient loc si pentru astia mai "mici", nu ai neaparat nevoie de site-uri cu zeci de mii unici pe zi si nici mii de euro de investit in nu stiu ce platforme. Desi sunt constient ca veniturile sunt direct proportionale cu timpul si banii investiti in proiecte plus experienta acumulata, insa acum sunt in perioada de invatat/testat si incerc sa minimizez cheltuielile pe cat posibil, pana gasesc variantele probitabile
    Signatura lipsa

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    Eu cred ca merketingul afiliat se va dezvolta si mai mult pe .ro. Inca mai sunt chestii la care trebuie lucrat, atat din partea advertiserilor, din partea afiliatilor cat si din partea celor care intermediaza, precum 2p si alte platforme de genul.
    Urmeaza regresul ... nu mai se poate dezvolta decat daca conditiile economice vor fi altele si puterea de cumparare va fi mai mare . In 2013 piata de afiliere nu va creste in ro si cam e pe panta descendenta

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

ce prostii spui. mk afiliat abia se naste in .ro si tu il vezi deja murind.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    ce prostii spui. mk afiliat abia se naste in .ro si tu il vezi deja murind.
    ramane sa-mi demonstrezi in cifre ca vor fi mai multi bani cheltuiti pe piata de aff. in 2013

Calin B este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    33
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Avram, in mare masura iti dau dreptate, dar strict legat de economia tarii in prezent, dar o mai mare dreptate ii dau la Cristian, si iti spun si de ce:

1. un telefon mobil, un laptop, o tableta, un desktop, nu sunt lucruri de nepermis, deci se vor vinde tot atat de ok ca si anul trecet, daca nu mai bine
    2. daca vorbim de nisa fashion.... aceasta are un trend de urcare fenomenal, in sensul ca magazinele online din aceasta nisa abia s-au "dezamortit" si asta in timpul cand "criza economica" se simtea mult mai tare ca si acum.

Legat de cifre, daca citesti un post a lui Cristi, legat de castigurile din afiliere din 2011 / 2012, ani care nu au fost foarte ok, dpdv la economiei, ai o un exemplu, si un exemplu real ca se poate.

Deci marketingul afiliat in RO, va creste si acest an, si va creste mult mai mult decat in 2012.

Parerea mea, a fost si va fi o sursa de venit pentru cei care isi investesc atat timpul cat si bani (nu neaparat sume fabuloase) in marketing afiliat.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de avram Vezi Post
    Urmeaza regresul ... nu mai se poate dezvolta decat daca conditiile economice vor fi altele si puterea de cumparare va fi mai mare . In 2013 piata de afiliere nu va creste in ro si cam e pe panta descendenta
    eu pun pariu cu tine de pe acum ca piata de aff marketing in ro se va dubla in 2013. lejer si fara efort

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

avram: consideratiile tale pe tema afilierii pe care o vezi direct proportionala cu economia tarii sunt deplasate. Oricum, cumparaturile online sunt in crestere constanta iar afilierea, dupa cum am spus, este abia la inceput. Cred ca 2012 a fost primul an in care piata a inceput sa constientizeze marketingul afiliat. Emag si 2Parale sunt deja mari, PiataDigitala are nevoie de o finantare si va fi ok, Altex a decis sa investeasca in afiliere, poate vine si Amazon mai curand decat credem si cine stie ce alti jucatori sunt deja la incalzire. Abia atunci ne putem gandi la saturarea pieti.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit

Scaderea economica, teoretic ar trebui sa duca la o crestere a cumparaturilor online, nu invers.

Online, "chiriile" sunt mai mici, implicit si costurile. Daca nu ai bani, cauti varianta cea mai ieftine, respectiv online-ul, eu cel putin asa vad lucrurile.

lancetti este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    184
    Putere Rep
    29

Implicit

Eu cred ca marketingul afiliat va creste mult in 2013 iar marii jucatori din piata vor veni cu propriile sisteme de afiliere.
    VAND ARTICOLE PE RETEA DE BLOGURI si ofer SERVICII DE SEO COPYWRITING pentru campaniile tale

Pagina 1 din 7 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Conferință online - Bani Online
    De wurgut în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 7th July 2011, 00:35
  2. Ce te impiedica sa castigi bani mai multi (online)?
    De Dan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 42
    Ultimul Post: 7th December 2010, 19:47
  3. Script site bani online
    De steff în forumul Continut web
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 27th March 2008, 13:17
  4. #1 - Cum sa fac bani?
    De vladimir în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 27th July 2006, 01:02
  5. Cum Se Arunca Bani Pe Publicitate Online
    De myamar în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 19th January 2006, 13:13

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •