Pagina 3 din 7 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 70

Subiect: Bani online 2014-2017

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.717
    Putere Rep
    30

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Avand in vedere ca nemtii cumpara in proprtie de 60% de pe net, eu cred ca in momentul in care programele de afiliere vor oferi mai multe variante facile pentru incepatori, piata va urca destul de repede. Obisnuita de a cumpara fara efort va invinge in cele din urma! Si mai ai si siguranta ca poti returna produsul fara sa iti dispara ... magazinul.

Prietenul este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    53
    Posturi
    81
    Putere Rep
    0

Implicit

Oricum , programele de afiliere se extind puternic iar vaiante pentru incepatori sunt destule. Un incepator care cauta fie si doar pe acest forum , gaseste cam tot ce are nevoie sa stie prin bunavointa veteranilor de a explica detaliat toate aspectele necesare.

Mecanicul este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th April 2013
    Vârstă
    32
    Posturi
    28
    Putere Rep
    0

Implicit

vor mai aparea cel putin 2 mari companii de afiliere in Romania si cu siguranta piata magazinelor online se va incarca din ce in ce mai mult

adetm este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th October 2010
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

2 out of 4 members found this post helpful.

Cool

cei din .ro trebuie sa se indrepte spre .com : clickbank, amazon, cpa, etc... . E frustrant cand vezi ca la noi nu prea sunt produse digitale...acelea pot aduce bani frumosi atat celui care le vinde cat si afiliatului.

Diferenta o face suma si nu suma produsului ci suma pe care o primeste afiliatul, eu am inceput sa fac bani cu clickbank anul acesta, nu va ganditi la sume exorbitante, sume modice insa sumele acelea modice pe care le-am facut pe clickbank conteaza in Romania. De mentionat ca pentru a face sumele resapective nu a trebuit sa ma stresez prea mult - am vandut intre 7 si 15 produse/luna cu un comision bunicel.

Am optat pentru marketingul afiliat in engleza deoarece in romania ca sa faci 100 de dolari trebuie sa vinzi vreo 100 de perechi de pantofi sau produse (in mare parte in .ro produsele sunt produse fizice) pe cand in sistemnele de afiliere din afara trebuie sa vinzi doar unu - doua produse si ai facut suma.

Ba mai nasol e ca in .ro esti si furat la comisioane, tin minte ca am avut acum vreo 2-3 ani aproape 600 de vanzari pentru credite la campania aceea de afiliere de la provident? cat credeti ca am primit? Impresionanta suma de 20 de dolari!

Ceea ce vreau sa spun e ca in momentul in care in Romania comisionul pentru vanzarea unui produs va fi de 30-75 la suta din valoarea lui, atunci vom vedea miscare si dezvoltare in preocuparea romanului de a face bani din .ro...
    Aceste comisioane nu-si vor face aparitia prea curand, deoarece pentru a-si permite sa ti le dea, firma careia ii promovezi produsul trebuie sa fie direct producatorul ...ceea ce rar gasesti la ora actuala in magazinele sau in retelele de afiliere din romania.

Viitorul celor din .ro in urmatorii 3 ani cred ca e in .com atat ca afiliati cat si ca vendori.

Asa ca targetul pentru 01.01.2014 ar trebui sa fie:
    1. invatarea limbii engleze nivel avansat
    2. cunostiinte de marketing
    3. acomodarea cu freelancer(dot)com si alte site-uri asemanatoare lui, pentru outsourcing - folositoare atat pentru seo cat si pentru continut (indienii,pakistanezii si cei din banglades sunt cei mai ieftini)
    4. obisnuieste-te cu ideaa ca pentru a face bani online, cateoadata, trebuie sa investesti $, sau sa muncesti de trei ori mai mult in cazul in care nu doresti sa investesti $.
    5. BUILD YOUR FUCKING EMAIL LISTS - multi ii blameaza pe pe cei care au tot felul de site-uri de cum sa faci bani in care le dau pdf-uri gratis in schimbul adresei de email, sau site-uri de cum sa agati, cum sa faci o tona de muschi in 2 zile sau alte cele, insa pierd din vedere un detaliu: copiii aia isi construiesc lista de emailuri, iar cand piata o va permite si va fi dezvoltata iar romanul va cumpara orice de pe online, se inventeaza sau dau ei de un produs tare care se cere, copiii vor face bani...de ce? pentru ca au o lista targetata de emailuri si o vor monetiza. ASA CA: BUILD YOUR FUCKING EMAIL TARGETED LISTS!!!!!!

PS 1: nu uitati ca cei mai multi bani ii fac cei care ii invata pe altii cum sa faca bani, luandu-le banii pacalindu-i ca-i invata sa fie milionari ca ei.
    PS 2: are cineva idee cum pot incasa banii de la clickbank prin srl? Ce cod caen trebuie sa-mi activez?

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    42

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de adetm Vezi Post
    Diferenta o face suma si nu suma produsului ci suma pe care o primeste afiliatul, eu am inceput sa fac bani cu clickbank anul acesta, nu va ganditi la sume exorbitante, sume modice insa sumele acelea modice pe care le-am facut pe clickbank conteaza in Romania
    PS 2: are cineva idee cum pot incasa banii de la clickbank prin srl? Ce cod caen trebuie sa-mi activez?
    De la niste comisioane modice pana la dat juma' de pagina de sfaturi eu zic ca e cale lunga.

Jnainte sa pui reteta succesului in 6 pasi trebuie sa obtii mai mult decat comisioane modice prin clickbank cu ea. Sau vrei sa fii Ion Chow al forumulu?

Just my 2 cents.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th October 2010
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

0 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

De la a fi un ... care comenteaza aiurea pana la a te crede destept ca o faci...e cale scurta...majoritatea ca tine aleg sa faca asta...si nu ajung niciunde...

PS: vezi ca pot fi si scurt?
    Ultima modificare făcută de Nichita; 7th June 2013 la 16:31. Motiv: Atentie la limbaj!

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Daca ii faci pe altii prosti crezi ca automat devii destept?
    Doar intreb.
    Trust, but verify.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de adetm Vezi Post
    De la a fi un prost care comenteaza aiurea pana la a te crede destept ca o faci...e cale scurta...majoritatea ca tine aleg sa faca asta...si nu ajung niciunde...

PS: vezi ca pot fi si scurt?
    Dai lectii din ce citesti pe net si jignesti moca. Ma mir ca n-ai decat comisioane modice. Keep it up.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    42

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    Dai lectii din ce citesti pe net si jignesti moca. Ma mir ca n-ai decat comisioane modice. Keep it up.
    OFF: Nu-i dau dreptate lui, dar tie ti-am dat un negativ. Pana sa lasi 2 reply-uri total inutile, omul a scris unul mult mai ok decat ale tale. Daca te simti fustrat ca el a incercat sa fie constructiv, spunei-o pe PM. Nu suntem obligati sa tot intram pe thread-uri pentru a vedea atentionarile voastre asupra anumitor utilizatori. Nu-l cunosc, nu te cunosc.. dar din al6lea simt imi pot da seama ca si cu acele comisioane modice are experienta mai mare ca a ta.

Sper ca nu te simti atacat, nu vreau sa dezvoltam subiectul asta, insa ti-am argumentat negativul dat de mine.
    PS: Hai sa lasam thread-ul curat si eventual spune-ne o poveste de-a ta care face referire la tema acestuia, "bani online".
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th October 2010
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

cATALIN , cu tot respectul pe care nu ti-l port, de unde naiba vrei sa-ti zic informatie??? daca nu "de pe net" "de-afara". N-am inventat apa calda nici eu nici vre-unul de-aici de pe forum, bani din online se fac de prin 97-98, in acest topic vorbim de evolutie, nici eu nici vre-unul de aici nu e academician si magna cum laude in marketing Afiliat sau Bani online. Carti nu prea exista (cred ca de loc in Romania) iar romanii sunt egoisti si zgarciti in a-si imparte succesul si metodele succesului lor in online pe forumurile romanesti...nu ne ramane decat sa "citim pe net" informatie valoroasa si sa avem bun simt si sa transmitem mai departe ce am citit "pe net pe-afara"... Aici ne spunem experientele si parerille argumentat...cred ca e de ajuns...

Nu doresc sa ma iau la cearta cu tine, pentru ca nu vreau sa stric un topic interesant, care pe mine ma intereseaza...chiar ma intereseaza!

On topic: Oameni tineri si mai putin tineri care au facut bani in online in .com si de la care ma inspir: George Brown, John Chow (Ion Chow), Peng Joon, James Schramko, Gideon Shalwick, si mai sunt multi...spor, eu ma retrag din discutii insa voi urmari in continuare cu interes...

Pagina 3 din 7 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Conferință online - Bani Online
    De wurgut în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 7th July 2011, 00:35
  2. Ce te impiedica sa castigi bani mai multi (online)?
    De Dan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 42
    Ultimul Post: 7th December 2010, 19:47
  3. Script site bani online
    De steff în forumul Continut web
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 27th March 2008, 13:17
  4. #1 - Cum sa fac bani?
    De vladimir în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 27th July 2006, 01:02
  5. Cum Se Arunca Bani Pe Publicitate Online
    De myamar în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 19th January 2006, 13:13

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •